Viva Kimi !!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tod » Пон 09 юли 2007 13:25

Rabbit_TDI написа:Tod според мен точките са твърде много за реално стопяване впредвид състоянието на Ферари и МакЛарън тая година.Дори и да речем ,че Ферари се засилят да топат преднината/все трябва да го направят/ макларъните за сега са безгрешни.

Не само, че това е втора поредна победа на Кими, не само, че Фернандо и Луис признаха на пресконференцията за бързината и на двамата от Скудерията, не само, че Маса беше невероятен вчера, не само, че се вижда от всички напредъка от последните няколко старта на Ферари ... и като добавим и лудостта на двамата (летящият финландец и наследника на Сена) ... мисля и започвам да вярвам за реалната възможност - титла за Ферари и първи две места ... не е ли възможно?!

Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Пон 09 юли 2007 13:32

Шансовете и на 4-мата са напълно реални. Знаете много добре, че всичко се случва, а до края на шампионата има още доста. Така че стискайте палци за който трябва, пък да спечели който заслужава най много. За мен си е Кими, а Азлонзо може да гледа някой комикс с този гейски поглед. Много ми е омразен, незнам какво толкова ми е направил, може би заради Шумата. Както и да е, да не си изкарвам яда тука, ще се завъртя до фитнеса :D

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 09 юли 2007 13:39

Ферари тука бяха с преднина щото пистата е бърза и им пасва на дългото междуосие и конструкцията на колата/така ще е и Монца и още 1-2 най-много/

Потребителски аватар
M4r1qn
Автомобил:
Двигател: C5 X7
Контакти:

Мнениеот M4r1qn » Пон 09 юли 2007 20:53

Алонсо е велик пилот. Той в Рено а Райконнен в Мерцедес. Ферари да кара който ще.

Потребителски аватар
Blau&Weiss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Blau&Weiss » Пон 09 юли 2007 22:39

Аз пък съм изключително изненадан от Хамилтън. Тая година стискам плаци за него, има много хляб в него! Но все пак, формулата не е това което беше, когато Култард мачкаше...
Изображение

Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Вто 10 юли 2007 0:58

??? Кога пък Култард е мачкал?? Аз непомя изобщо такъв период. Винаги е бил в сянаката на Хакинен в Макларън.

Потребителски аватар
M4r1qn
Автомобил:
Контакти:

Мнениеот M4r1qn » Вто 10 юли 2007 21:01

Култард има поне 10 г. стаж като пилот във Ф1 и 13 победи.

Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Вто 10 юли 2007 21:25

Да, и какво от това? Случвало се е да спечелят и доста по-неизвесни от него, след като лидерите са отпаднали. За мен Култард може да е добър пилот, но никога не е бил нещо особено, за разлика от Шумахер и Хамилтън, които наистина имат талант. В крайна сметка почти всеки пилот от формула 1 може да спечели с най-добрата кола.

Потребителски аватар
M4r1qn
Автомобил:
Контакти:

Мнениеот M4r1qn » Вто 10 юли 2007 21:43

Wish_Master написа:.....най-добрата кола.

видя се че разликата м/у ферари и макларън с/у всички останали е огромна. Маса в завоите изпреварваше другите все едно са спрели. Недей да се изказваш така крайно - не си прав. Мислиш ли че ако сменим Маса, Алонсо, Кими, Хамилтон да са в колата на Култард или пък Сато то класирането ще е същото?

Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Вто 10 юли 2007 22:47

M4r1qn, точно това исках да кажа. Явно не съм се изразил ясно. За времето когато Култард беше в макларън, болидът беше по-добър и от този на ферари. Сега нещата са доста по-различни.

Потребителски аватар
petkovsky
Черният лебед
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот petkovsky » Вто 10 юли 2007 22:58

да и аз мисля че той е най-добрия но просто нямаше късмет вдругите състезания.няма кой да го спре от другия сезон.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 11 юли 2007 10:29

Не забравяйте ,че формулата не е само пилоа и болида.Механци ,настройки ,тактика и много други неща също присъстват в състезанието.Кими без перфектната тактика какво щеше да направи ?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”