някой съжалява ли че има Голф
connor cane написа:pakumba написа:connor cane написа:Ужасно съжалявам, че карам Голф. За 1 година и почти 15 000 километра 1 кусур не мога да му открия, мамка му и таралясник! Ей така - едно кусурче конструктивно - за цвят - ама няяяяямааа!![]()
И също - прекалено много ме слуша и твърде хубава работа ми върши - не е нормално това - как е възможно!
Мисля да си взема едно Фиатче Браво- 2000 година, с всички екстри - за около 3000 го дават - супер сделка - и после направо го оставям в сервиза с резервирано място и си купувам карта за градския транспорт.
![]()
не си вземай браво! вземи си едно голфче 1,4 с ръчни жамци и шибадах да те охлажда през лятото, далавера 92 год 4500 кво му плащаш? само да не се прецака хидравликата, да не свършат накладките, да не изгният гърнетата, да не трябва да сменяш дросел или семеринг на скоростна кутия
Зa 4500 можеш да си купиш точно два броя от така описания Голф. Само да ти кажа, че моя няма хидравлика и се набирам на волана като паркирам, ама то в това е удоволствието![]()
Струва ми се че в този форум са се навъдили прекалено много семколюпци, които явно няма с какво да запълват времето си и ненужно оспамват темите - тук е за шофьори, собственици и фенове на ФВ - за другите, които искат да се правят на остроумни, има форуми на Фиат, Опел, Рено и т.н. - всеки си има вкус и предпочитание за кола.
А колегата Пинокио просто е случил на кофти поддържана от предишния собственик кола - която случайно се е оказала Голф - можеше да е Астра, Хонда, Фиат, Ролс-Ройс![]()
![]()
- мърлявата поддръжка не прощава на никого. Така че следващия път като си взима кола колегата да гледа хубаво и ако не разбира, да вземе със себе си някой, който може да му даде меродавно мнение. Тука не е място за хленчене и оплакване, а за споделяне и решаване на проблеми.
![]()
![]()
кой каза, че не съм фен на фв? каквато и да е марка може да се окаже кенеф колата, фиат, форд рено фв мерцедес всичко може да е скъсано от каране, така че не намесвай омена на определени марки, не е правилно. нека има мир, не искам да споря и развалям темите на никой
Не винаги колата е виновна , някои път е от задкормилното устройство
.Аз мисля че въобще не е правилно да се слагат всички под един знаменател,имам приятел които кара Пасат Б-3 и колата му е по зле и от каруцата на дядоми изгнила ,очукана двигателя тропа като ярмомелка от четри колела само две държат да не говорим колко течове има и това е само защото на този човек и колело да му връчиш пак му е много ,и какво даите сега да оплюем и Пасатите само защото един е пълна развалина.Не искам да обидя никого но една кола си има нужда не само от яздене и ръчкане а и от малко потдръжка , след като в този форум има Голфове които са на по 20 години и са в отлично техническо състояние ЗНАЧИ МОЖЕ, от тук на татък всеки сам да си прави извода 

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- Cee
- Автомобил:
- Двигател: AMX
Незнам дали някой съжалява че кара голф,или пък че е грозна кола или че возела гадно
Аз ще кажа само едно относно този автомобил
ТОВА Е НАЙ-ЗДРАВИЯТ АВТОМОБИЛ КОЙТО Е СЪЗДАДЕН НЯКОГА
П.П И между другото специално от модела голф са произведени над 25 МИЛИОНА Бройки по цял свят

Аз ще кажа само едно относно този автомобил

П.П И между другото специално от модела голф са произведени над 25 МИЛИОНА Бройки по цял свят

Последна промяна от Cee на Сря 11 юли 2007 19:40, променено общо 1 път.
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз понякога съжалявам че нямам голф(много ме дразни мусура с неговите фотосесии),обаче поло-то много ми харесва...
Последна промяна от maks на Сря 11 юли 2007 19:42, променено общо 1 път.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”