с какво се лепи ...
с какво се лепи ...
С какво мога да залепя декоративната лайсна от таблото до колонката /тя е от плат а трябва да залепне за гуменото оплътнение/ ?
Re: с какво се лепи ...
ps написа:С какво мога да залепя декоративната лайсна от таблото до колонката /тя е от плат а трябва да залепне за гуменото оплътнение/ ?
passat 98 sedan
това е една тънка лайсна с цвета на тавана /от същия материал/ и крие вътрешното гумено оплътнение на вртата.
С лепило вече пробвах но от топлината се разлепа!
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Като се подхванали темата за лепене и аз ако може да попитам нещо ...
Значи става въпрос за релсите ( не знам дали така се казват ) които са ми на тавана ( Пасат комби ) Едната декоративна пласт маса която прикрива болтовете се счупи малко, т.е. 2 щипчици се счупиха и сега ми седи малко изкочила. Имам ги 2те щипчици, но те са много малки и се чудя дали ще може да се залепят и ако може какво лепило да използвам. Дали Каноколит ще свърши работа ?

Понеже съм от Пловдив я купих от"ХААС"-вносителите на VW -в Юнитрейд не може да я няма-за съжаление това са скъпи места,но поне има всичко по обзавеждането.За В5-18лв,след три месеца-23лв,за В5.5 не трябва да е повече-те са почти еднакви.Само уточнявай добре модификацията на колата,че на мен ми даваха 2 пъти подобна лайсна,но не и същата-докато я уцелим....Те въобще в ХААС са построили комунизма!