Проблемът не е в законите, а в тези които ги прилагат... Ако се прилагаха с еднаква сила спрямо всички, нямаше да има никакви проблеми. Така че мисията е обречена с начале.
Борбата трябва да е срещу корупцията, некадърността, мързела, безхаберието и наглостта у хората, прилагащи законите.

Инициатива "Не на безумието на новите закони"
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е един приятел е ходил в Франция миналата година и каза че там бензина е 1 евро и малко ... тука е 1 евро .. А да не би бензина А95 да не е колкото дизела ... Давам за пример ОМВ където Спринт дизела е около 1.90лв а Премиума е около 2.00лв. Не ти ли беше по-добре преди няколко месеца когато бензина беше 1.58лв. ( тогава бях на бензин ) Сипвах с удоволствие. Може би от тогава нищо не се е променило ...
т. 7 mod edit: dobrinb
т. 7 mod edit: dobrinb
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз ходих във Франция преди месец. Най - евтино нафта можеш да заредиш за 1.03 евро, иначе по магистралите е масово от 1.17 до 1.20 евро за литър. Да ти казвам ли колко е бензина? Още 10 евроцента нагоре.
А иначе при нас разликата между бензин и дизел е също около 10 стотинки, така че не виждам никаква драма...
А иначе при нас разликата между бензин и дизел е също около 10 стотинки, така че не виждам никаква драма...
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еми за мен си е вярно, но можеш да кажеш че не ни товарат с всички боклуци от каде ли не ... Поне горивата ни да бяха качествени нямаше да се ядосвам. Но си правят каквото искат и за това се впрягам толкова. Знаеш ли каква е разлика между бензин А95, А98? .... добавката за цвета. Инофрмацията е от един приятел работещ на бензиностанция на Лукойл. Главно ме е яд че ни лъжат както си искат за всичко и ние нищо не можем да направим 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Geleto написа:Аз пък мисля, че е в законите! От какъв зор трябва да купувам жилетка, като не си оправям колата на пътя? При авария викам пътна помощ пък те да си обличат ако трябва и скафандри! Някой обаче що да не гушне милиончето?
Сега тука отиваме малко в графа политология, ама нейсе...
Зорът е следния:
Граждани - Избиратели - Избори - Парламент - Закони, или иначе казано тези закони ти си си ги гласувал, макари и косвено. И да не си гласувал, проблемът е твой, никой не може да те заведе насила... Демокрация - власт на народа, рийш ли...
А пък законите са за да се спазват... Добри или лоши...
Не искам - ами не носи, ама нали знаш какво ще стане като те спрат - глобичка...
И така, кръгът е омагьосан...
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А проблем също е че и вече няма за кого да гласуваш ... всеки е от крадец на горе и гледа само как да се нагуши. Но това пък негласуване води пак до задънена улица защото само циганите гласуват за който им даде повече пара на ръка и сме тръгнали към циганска държава за жалост ... Но тази тема май не е за тук и няма защо да я обсъждаме.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”