Какво ще кажете за Луп-а , има ли потребители тука ? Аз съм на абонаментем план вече 3-4 години, но като се замисля всякаш ЛУП е по на далавера. Особенно LOOP5? Дори сега има и промоция и ако имаш приятел с ЛУП може да си вземе 2-ра сим карта без задължително месечно потребление и плащаш това, което си изговорил само???
П.С. Сега тарифния ми план плащам по 12лв с 30мин и имам още няколко месеца да ми изтече договора, дали мога да го прекратя преждевременно ?
LOOP - Мнения и LOOP 5 (най-вече)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: abf
- Контакти:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Blau&Weiss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Луупа е готино ако имаш познати с които да говориш. Аз например съм лууп,всичките ми близки приятели са на лууп,братовчеди,сестри и гаджето също са на лууп. Имах и възможност да вкарам 2 нормални м-тела , с които да говоря на цена 1 стотинка и вкарах родителите ми. Поне при мен луупа ми е много на далавера. 

- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
е
ТП LOOP Second SIM
Цената на минута разговор от 0,01 лв в LOOP зоната важи за първите 250 минути от всеки таксуващ период. След изчерпване на тези минути цената на разговора към тези направления става 0,12 лв/мин
Цена на минута разговор към всички останали направления в страната (включително и към абонати на М-Тел извън LOOP зоната)
0.39 с ддс
Минималното месечно потребление от 0.00 лв. за втората SIM карта е валидно за целия период на договора.
Това е ако някой има др въпроси
Цената на минута разговор от 0,01 лв в LOOP зоната важи за първите 250 минути от всеки таксуващ период. След изчерпване на тези минути цената на разговора към тези направления става 0,12 лв/мин
Цена на минута разговор към всички останали направления в страната (включително и към абонати на М-Тел извън LOOP зоната)
0.39 с ддс
Минималното месечно потребление от 0.00 лв. за втората SIM карта е валидно за целия период на договора.
Това е ако някой има др въпроси
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”