Влак размаза Пасат на прелез

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
mafiota
Автомобил: Audi A6 C5
Двигател: APU

Мнениеот mafiota » Сря 11 юли 2007 9:10

VW-fenka написа:
Милослав написа:И?
да се оправят бе - писна ми - да се трепят щом нямат акъл, то от липса на сиво вещество стават тия нещя, не от друго ...

И на мен ми писна, все едно сме във война.Много точно си го написал колега! Постоянно умират хора.. и за какво...Защото куцо и сакато имат кола и се правят на големи "рацери"..не ми се говори ..омръзна ми от убийства и кървища!

Но наи лошото е че воината продължава с пълна пара:
Ярък пример, онази вечер пак по новините - един пич които минал покраи патрулката със 160, те му вдигнали палка, тои не спрял, настигнали го, а тои им се кара "защо го спират, какво толкова е направил?". И всичко това заснето с камера!!
Накрая полицаите го "потупали по гърба" с някакво актче и всички по живо, по здраво!!

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Сря 11 юли 2007 9:18

Нагледал съм се на такива постоянно ги стържем от плуговете(това дето е като броня на локомотива) подобни шофери. Или на някой чобанин гадинките ще смачкат или някой тъпанар дет незнае за какво мига тая червената лампа на прелеза.Но както казваме в "БДЖ":"Няма страшно асансьора свири свети пуши всички ще ги вземе" :twisted:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 11 юли 2007 9:45

Милослав написа:
Stefan написа:
Милослав написа:то от липса на сиво вещество стават тия нещя, не от друго ...

:screwy

:?:

Искам да кажа, че трябва поне малко акъл за елементарни неща, но има хора, които и малкото им липсва :dontknow:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 11 юли 2007 9:50

Aз не мога да разбера какво ги съжелявате тия чукове? Умрели? Ми хубу! Аз кво да направя?
ТРЕБЕ ДА СИ ПЪЛЕН ИДИОТ за да минеш на ЖП прелез като виждаш че ламБите светят червено и шумът разни камбанки... Или са помислили, че още не е свалена Коледната украса? И защо разни кретени живеят с чувството че са безсмъртни? Ми да мрът бе - така се подобрява естествения подбор - следващите дето ще се родят, нЕма да са толкоз тъпи - просто кретена няма да може да остави поколение - сиреч естествен подбор. И кучетата дето не могат да пресичат улицата не оставят поколение, а тия дето могат да пресичат - и тяхното потомство може. Тва е!!!

Язък само за колата - тя не е виновна за нищо

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Сря 11 юли 2007 10:08

Единствения проблем е че в случая само един човек прави глупост и взема грешно решение. Другите двама са (най-вероятно) невинни жертви. Я си представете че вие се возите и шофьора тръгне да минава през прелеза - ще се мятате в движение ли? Или ще почнете да му викате да спре и той ще спре баш на релсите.

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Сря 11 юли 2007 10:13

На мен ми се е случвало при вдигната бариера минавам и гледам влака на 50 метра от мене.Обадих се на начлника на гарата да се карам и той ми казва : "Радвай се , че ти се е разминало.Нищо не мога да направя".Добре,че тогава Жигулката беше огън.Преди около 7-8 години беше и още не мога да го забравя :roll:

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Сря 11 юли 2007 10:31

Живея точно срещу един ЖП прелез, който има само звукова и светлинна сигнализация, без бариери. Тоя влак какво ли не е блъскал - на всичко съм се нагледал :evil: (става дума за теснолинейката Септември-Добринище) То не бяха камиони, трактори, коли, има и блъснат човек... :evil: Всички инциденти без този с човека станаха посред бял ден.....а бе няма шега с влака - само локомотива тежи над 50 тона. Затова всеки път като минавам през ЖП прелез, независимо дали има бариери или не се оглеждам като гламав, че е напълно възможен и варианта ситемите за сигнализация, който са от началото на 70те, да не сработят и глей тогава кеф.... :evil:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Сря 11 юли 2007 13:13

Stefan написа:
Милослав написа:
Stefan написа:
Милослав написа:то от липса на сиво вещество стават тия нещя, не от друго ...

:screwy

:?:

Искам да кажа, че трябва поне малко акъл за елементарни неща, но има хора, които и малкото им липсва :dontknow:

Именно :)
разбрахме се :)

XpacTa написа:Единствения проблем е че в случая само един човек прави глупост и взема грешно решение. Другите двама са (най-вероятно) невинни жертви. Я си представете че вие се возите и шофьора тръгне да минава през прелеза - ще се мятате в движение ли? Или ще почнете да му викате да спре и той ще спре баш на релсите.

Считай че ще спре, та даже няма и да може д аси помисли да мине с мене в колата ... Не шамари, а не знам какво може да му се случи ...

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 11 юли 2007 13:24

Милослав написа:разбрахме се :)

:handshake

Потребителски аватар
jivkojj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jivkojj » Сря 11 юли 2007 13:59

Бе всичко се случва. И аз имах подобно преживяване, макар и не с влак. Един колега ме возеше в колата си и нещо ми обясняваше и изобщо не обърна внимание, че навлиза в голямо кръстовище на червено. Добре че аз гледах в момента и се развиках и той успя да намали поне. Ударихме се челно в кола от насрещното, правеща ляв завой. За щастие имаше само натъртвания и уплаха, но и 2-те коли не ставаха после за нищо.
Та исках да кажа, че той ни най-малко не е искал да минава на червено, просто се беше залисал, за което после горчиво съжаляваше, че може и тея пичове да са си разправяли историики и ония да е минал (да се е опитал де) без изобщо да обърне внимание.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 11 юли 2007 16:58

е добре че се залисал и не е видял и чул бариерите и звуковата и светли нна сигнализация хахахаха :)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 11 юли 2007 17:58

Толкова залисан, че ще го :seeex и няма да разбере .

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Сря 11 юли 2007 20:39

blue_shadow написа:само локомотива тежи над 50 тона

87тона тежи електровоза а 110тона 07-ма серия (дизелов магистрален локомотив) и като сложим поне 800тона товар отзад във вагоните какво става спира таман след километър (в най добрият случай) :!:

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Сря 11 юли 2007 20:44

да мрат бе е... им м..а
да се научат да мислят с горната глава.

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Сря 11 юли 2007 21:09

Hertz написа:Ще дойде време когато всички смелчаци, расери и тарикати ще измрът и ще станат по-малко катастрофите :roll:
по принцип е така ама на практика не е :roll: всеки втори нов шофер се мисли за безсмъртен :twisted:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”