най-съм доволен кога падне як дъжд без пари е.Инак колата се мие 1-2 пъти зимата да пада солта от магистралата.Предпочитам да дам парите за и кибапиииии.7-8 лева тия толкова пари виждали ли са
Vlad777 написа:софавто студ град зад зимния. 12 лв комплексно. 25 лв ВИП. много лъскави излизат от там колите
ходил съм там. няколко пъти бях доволен. но след последните два ми идеше да ги потрОша... нещо май са занемарили качествения контрол. ако си ходил скоро, какви са ти впечатленията?
Моята за 5лв. ми я мият вътре и вънка... СТАВА КРАСОТА! таблото, джантите, гумите, пластмасите ... с някакви препарати.. абе сичко само за 5лв.! А такситата ги мият за 1 левче - външно...
Последна промяна от npu3pak на Пет 13 юли 2007 8:35, променено общо 1 път.
А истина ли е че ако те хванат да си миеш колата с питейна вода ще ти треснат глоба ? Така ми казаха и реших да питам тук ... иначе и на мен много ми се иска да си я мия сам, но още не съм опънал жицата до гаража
Да ти кажа за питейната вода е така...нямаш право да си миеш колата с нея. Но у тази държава никой не се вглежда в такива дреболии...така че мий и си пей
Пак мерси ..... на никоя автомивка според мен няма да ти я измият както ти ще си я измиеш и за това бих предпочел да си я мия сам ... Чували ли сте за водо или пароструйките който се продават по МЕТРО за около 150-200лв ... дали са читави и дали ще се справят с миенето на колите ни ?