Аларма , препоръчайте

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Foko

Аларма , препоръчайте

Мнениеот Foko » Пон 26 юли 2004 16:37

Ами да ми препоръчате каква аларма да си купя и колко пари е подходящо да се пръснат с такава цел?? Благодаря ви .. :D

Потребителски аватар
Joe
Автомобил:
Двигател:

Re: Аларма , препоръчайте

Мнениеот Joe » Пон 26 юли 2004 16:56

Foko написа:Ами да ми препоръчате каква аларма да си купя и колко пари е подходящо да се пръснат с такава цел?? Благодаря ви .. :D

Ами зависи. Има евтини, има и скъпи с разни ми ти функции (зависи какво ти трябва). Ако ще я държиш в гараж то една елементарна аларма за пред застрахователите е напълно достатъчна... Но ако искаш да има имобилайзер, да си сваляш стъклата и да си палиш двигателя с дистанционното ще трябва доста да се поизръсиш...
Аларма с цена от 100 до 140-150 е напълно достатъчна...
Все пак ако някой твърдо е решил да ти свие колата алармата няма да му е кой знае каква пречка... (гадно звучи, ама си е истина) :wink:

Гост

аларма

Мнениеот Гост » Пон 26 юли 2004 17:20

Ами аз преди 3-4 дена слагах аларма (нали съм нов собственик на VW :D )от 110 лева - елементарна, както казва колегата за пред застрахователите, българска е, нищо особено, но решат ли да ти гепят колата, ще я гепят каквото и да й слагаш. Ако искаш ще ти дам телефона на момчето, дето ми я слага - на Ситняково се намира...
Айде със здраве

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: аларма

Мнениеот Birdie » Пон 26 юли 2004 17:22

Anonymous написа:Ами аз преди 3-4 дена слагах аларма (нали съм нов собственик на VW :D )от 110 лева - елементарна, както казва колегата за пред застрахователите, българска е, нищо особено, но решат ли да ти гепят колата, ще я гепят каквото и да й слагаш. Ако искаш ще ти дам телефона на момчето, дето ми я слага - на Ситняково се намира...
Айде със здраве

Абе забравих да се логна, още съм нов тука 8)

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 27 юли 2004 7:54

погледни в "продава". имам пост-"готини алармици на прилични парици"- за аларми и даже има описание. ако си навит-звънни ми едно телефонче 0886861173-васко

Фоко

Мнениеот Фоко » Вто 27 юли 2004 8:20

Ами не знам бе момчета ква да е защо тогава продават скъпи, лато може и евтина да си сложиш. НЕ искам самата аларма да ми създава проблеми и да е средна хубост

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Сря 28 юли 2004 19:15

Фоко написа:Ами не знам бе момчета ква да е защо тогава продават скъпи, лато може и евтина да си сложиш. НЕ искам самата аларма да ми създава проблеми и да е средна хубост

значи аз ползвам българска на КОДЕЛ.
105 лв с монтажа.
2 години, забележи 2 години гаранция
слагах такава на голфа хареса ми и сложих и на рендето.
та може да командва централно заключване, електрически стъкла, препрограмиране на някои функции.
има ПАМЕТ т.е. дали някой ти е ритнал колата и колко силно, дали се е пробвал да пали и такива истории.
Можеш да програмираш чувствителността на шок датчика и блабла.
+ стандартното което за малко да забравя - имобилайзер.
Аре стига съм писал толкоз, че админа ша ме глоби 1 бира, че поствам реклами :wink:

Потребителски аватар
opipva4a
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

...

Мнениеот opipva4a » Чет 29 юли 2004 9:09

1 БИРА
мдааааааааа
чувствам се като съдия, и само чакам да отговориш нещо за да изрева насреща ти:
ГЛОБАТА СТАВА 2 БИРИ
И АКО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ПРОЯВЯВАШ НЕУВАЖЕНИЕ, ЩЕ ТЕ ПРАТЯ ДА РАБОТИШ В ЗАГОРКА/КАМЕНИЦА ИЛИ ДРУГА

dimitarv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimitarv » Чет 29 юли 2004 10:07

На тази страница има информация за видове аларми и съответно цени - поне можещ да се ориентираш как вървят ...

http://www.lesi-bg.com

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Чет 29 юли 2004 10:29

dimitarv написа:На тази страница има информация за видове аларми и съответно цени - поне можещ да се ориентираш как вървят ...

http://www.lesi-bg.com

наистина пишат полезни неща!

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 29 юли 2004 11:42

това тяхното се нарича нелоялна конкуренция- как може да оплюеш човек който слага 2 аларми на месец че е некадърен-откъде знаят тия симпатяги кой е некадърен и кой не? бройката аларми ли има значение? аз мисля че това се нарича рутина и е убиец на логическото мислене. тия са майстори на 1000та дефекта. като се появи 1001 вдигат ръце и казват ми ние никога досега не сме имали такова нещо-не можеме да разбереме.
и описанията на това как да си избереме аларма са по скоро подходящи за някоя домакиня. мислят си че с малко технически термини могат да накарат хората да решат че са много добри...!
откровенно съм адски обиден от тоя сайт!
а и ценита са им едни.... да не ви разправям!
китайските алалрми били евтини и некачествени-добре ама българските аларми на конкуренцията им като са евтини и качествени и пригодени за нашите крадци защо не ги споменат и тях нещо не разбирам...
ауууууууууууу че се ядосах на тия пe***аси лелеееееееее!!!!!!!!!!

Последна промяна от vaskoto1 на Пет 30 юли 2004 14:00, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 29 юли 2004 11:59

така ме изнервиха тия траверси че обявявам официално промоция без срок за хора от форума - аларма суперсек(българска,пригодена за нашите крадци, доживотна гаранция на монтажа) на цена от 100 лв. с две дистанционни. за подробно описание на функциите и екстрите-телефона ми е по горе!
айде сега да ви видя пе**ли.... :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Вто 03 авг 2004 9:30

Васко, е браво захарче да беше казал преди 2-3 месеца веднага при теб тичах :)! Щеше да има мегдан 20лв. за бира. Аи няма да пиша повече да се ядосваме :wink:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 03 авг 2004 9:32

...ми да ми бехте пуснали тоя линк по-рано па и вие... :lol:
като си навия пружините-чудеса стават... :lol: :lol:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”