амортисьорчетата
амортисьорчетата
та дали щте мога да си ги напълня сам и как.мерси,мерси ! а преди малко се регистрирах,та един шаран повече нали може.
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
колега попадна на точното място. а за шараните ходи в каде кълве.ком...... там ще видиш! иначе по стар селски обичай дупчи ги и пълни с трансформаторно масло. ще спестиш некой лев ама колата си остава каруца. новото си е ново брате..............
Последна промяна от golfarata на Сря 11 юли 2007 21:02, променено общо 1 път.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Сам едва ли ще можеш да ги напълниш, чул че в кв.Павлово ги пълнят и давали 6м гаранция
, но аз лично на такива вяра нямам
Стигнал съм до извода, че ПОБЪЛГАРЯВАНЕТО води до ОСКЪПЯВАНЕ на съответния РЕМОНТ
Приятелю, не се прави на МАЙСТОР, по евтино ще ти излезне, ако си вземеш нови и ще е по безопасно за теб и твоето семейство

Стигнал съм до извода, че ПОБЪЛГАРЯВАНЕТО води до ОСКЪПЯВАНЕ на съответния РЕМОНТ
Приятелю, не се прави на МАЙСТОР, по евтино ще ти излезне, ако си вземеш нови и ще е по безопасно за теб и твоето семейство

- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
petko5 написа:Сам едва ли ще можеш да ги напълниш, чул че в кв.Павлово ги пълнят и давали 6м гаранция, но аз лично на такива вяра нямам
![]()

- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”