Поло 1.4 16v turbo
Поло 1.4 16v turbo
Интересува ме възможна ли е тази интервенция....горе долу какви пари може да излезе ...и дали може да се ползва Ж компресор от G40 ?
Последна промяна от Smoocki на Сря 11 юли 2007 17:38, променено общо 1 път.
- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
Re: Поло 1.4 16 turbo
Smoocki написа:Интересува ме възможна ли е тази интервенция....горе долу какви пари може да излезе ...и дали може да се ползва Ж компресор от G40 ?
Да, възможна е, но е свързана с доста парички, защото има бая преправяне. Аз лично също съм намислил нещо по-сериозно да имам под капака и съм си взел един АБФ (2.0 16V), който мисля зимата да го почвам да го слагам вътре в Poloto

- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Зна4и , ако искаш пробвай ... Аз това нещо ще го правя на есен ,но с ОРИГИНАЛНИЯ Мотор на полото ...... Когато го смениш (например с абф или някоя вр6-ца ) не остава място в моторният отсек за турбина кулери и т.н.
В един датски форум разгледах поло 1.4 16в турбо - със сменена бензинова помпа , инжектори ,с кулер от пежо партнер и тубина гарет ,което при 0.7 бара показваше 170 к.с. ..... Няма какво да говорим ....... Моят проект ще е със други бутала и биели от оригиналните ,така 4е надявам се ще го надуя на 1.3-1.5 и ще покаже адската мощ
В един датски форум разгледах поло 1.4 16в турбо - със сменена бензинова помпа , инжектори ,с кулер от пежо партнер и тубина гарет ,което при 0.7 бара показваше 170 к.с. ..... Няма какво да говорим ....... Моят проект ще е със други бутала и биели от оригиналните ,така 4е надявам се ще го надуя на 1.3-1.5 и ще покаже адската мощ

- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
А АГУ -то мислиш ли 4е ще се събере в полото с турбина зака4ена до него ? Не съм виждал никъде , ако имаш дай някакви снимки ....POLO GTI написа:А струва ли си да надуваш AFH на 1.5бара като можеш да надуеш един AGU и със същите средства, ефекта да е много по-голям...да не говорим за преспективите на двата варианта![]()
Направи добре сметките
- SixKillerVR6
- Автомобил:
- Двигател: