Някои да е виждал SLR-а в София?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 17 юни 2005 23:35

mitiooo Аз доколкото знам човека чака около месец да дойде колата, не знаех защо, но явно причината е била това което казваш.

Потребителски аватар
mitiooo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mitiooo » Съб 18 юни 2005 7:05

niksi написа:mitiooo Аз доколкото знам човека чака около месец да дойде колата, не знаех защо, но явно причината е била това което казваш.

Със сигурност това е причината,то се вижда

l_bboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот l_bboy » Съб 18 юни 2005 10:22

Vladko написа:Това което сте снимали е СЛ55амг с тунинг и смъртоносни селски лепенки от типа 65амг+макларън :D
Абе Владко я ми кажи кой нормален 4овек каращ SL не друго а SL55 AMG би си направил селски тунинг? Само "селското" Макларън струва пове4е от твоя голф две. Да не говорим за подобренията по мотора и т.н. Не се излагай бе бате как може да каже6 такива не6та.... направо ме разби. А това пък кадето Зорд го каза 4е германците сигурно не са виждали такава... е тва е просто нямам думи. Каде мисли6 4е го е карал да му го правят в завода на мерцедес в Дупница ли? mhihi Не се излагайте мом4ета. Не искам да се заяждам с никой. Само 1 мога да ви кажа 4е някаде 6те ви се смеят о6те пове4е :!: Айде лек ден :D

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Съб 18 юни 2005 10:54

Хайде сега разбирачите на Мецедес вижте този сайт http://www.lotec-gmbh.de/seiten/index.htm и кликнете на тунинг и там ще видите въпросния мерцедес.
Facelift für SL R230 auf SL-R - Look
Vom SL 350 - SL 65 AMG
Powerpack für SL 55 AMG bis 456 KW (620 PS) 820Nm
Изображение
Изображение
Този българския със сигурност не е бил връщан В АМГ,защото чрез Софавто беше изпратен във въпросната фирма от линка по-горе. :idea:
Тази безбожна тунинг цигания ако е правен в студята на АМГ инжинерите които работят там отдавна да са безработни.С тия 6 кюнци е много фешън mhihi mhihi ще отида да изкъртя кюнците от печката на село за да си направя и аз такава мания на голфа mhihi mhihi

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Съб 18 юни 2005 11:09

мерджа дето го кара лелката/дебелата лелка/ живее в драгалевци то4но над къщата на слави

l_bboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот l_bboy » Съб 18 юни 2005 11:39

Gti а на въпросната "БГ цигания" да пи6е някаде името на тази тунинг фирма? НЕ! Следователно си е правен в АМГ? Може и да не сам прав но мисля 4е когато една фирма прави подобрения на какъвто и да е автомобил слагат поне 1 надпис с името на фирмата. А двата допълнителни "кюнци" са слагани специално за звук това и вси4ко останало го знам от 4овек който ЛИ4НО е имал възможност да разговаря със собственика на "селския"mhihi SL.

P.S. Загледай се в снимката която си ка4ил- по-то4но в десния ъгъл на задницата...Сигурно пи6е името на фирмата която го е правила нали? А бг СЛ-а никаде не пи6е нищо друго освен АМГ!!!

l_bboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот l_bboy » Съб 18 юни 2005 11:48

А забравих- и този ли си е затъмнил стоповете сам? mhihi

Потребителски аватар
gti
Контакти:

Мнениеот gti » Съб 18 юни 2005 11:49

Абе пич ти разгледали въобще сайта който съм дал?Ето още една снимка отзад аз не виждам да пише нещо.
Изображение
А лепенки АМГ в Балканстар колкото искаш ,а за Илиенци въобще няма да споменавам :lol: :lol:
А двата допълнителни "кюнци" са слагани специално за звук

:lol: :lol: Ако разбираш нещо от коли и изпускателни системи ще си наясно ,че критерии за по-силен звук не е това колко накрайника има гърнето.

l_bboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот l_bboy » Съб 18 юни 2005 12:04

Я погледни хубаво първата снимка (отзад) и втората кояти си дал. На първата сника има надпис в ГОРНИЯ ДЕСЕН ЪГЪЛ и по средата си е емблемата на мерцедес. А на Втората снимка в Горния десен ъгъл НЯМА надпис, НО на местото на емблемата на мерцедес ИМА друга емблема която сигурно е с името на фирмата а не е от ЗАЗ... mhihi Прав ли съм? По другия въпрос-(за ауспусите) аз не се правя на разбирач а ти казвам че тази информация я знам от човек който е говорил със собственика!!! Или не бе те са само за украса е така а? Еми като си голям тарикат отиди до балкан стар си купи една емблема да видим като ти кажат цената сигурно трябва да си остави6 колата там. Да бе аз ония ден го видях пича с СЛ-а на илиенци се пазаре6е за една емблема.... mhihi и то с надпис CDI, каза 4е има и газова уредба!!! Е тва е кола АМГ, ЦДИ с Газ...... mhihi mhihi СМЕХ ГОЛЕМ....

Потребителски аватар
gti
Контакти:

Мнениеот gti » Съб 18 юни 2005 12:29

l_bboy написа:Я погледни хубаво първата снимка (отзад) и втората кояти си дал. На първата сника има надпис в ГОРНИЯ ДЕСЕН ЪГЪЛ и по средата си е емблемата на мерцедес. А на Втората снимка в Горния десен ъгъл НЯМА надпис, НО на местото на емблемата на мерцедес ИМА друга емблема която сигурно е с името на фирмата а не е от ЗАЗ... mhihi Прав ли съм?

Ти не разбрали че табелките са въпрос на избор на клиента,как ще ме накрат да си сложа табелка на тяхната фирма след като не искам,а съм им дал 100хил лева.В такива тунинзи на високо ниво и цена клиента има решаващата дума какво ще се слага по колата :idea:

По другия въпрос-(за ауспусите) аз не се правя на разбирач а ти казвам че тази информация я знам от човек който е говорил със собственика!!!

Тия градски легенди имам един приятел дето имал приятел които познавал приятел който чул от приятел на приятеля му че един приятел говорил с причтел на собственика са ми до болка ясни и винаги на края се оказва че истината е доста изопачена. :lol: :lol: :lol: :lol:

Или не бе те са само за украса е така а?

Естествено че са за украса.Ето как изглежда СЛ преработен от АМГ.
Изображение
Изображение
Разгледай и сайта ими кажи имали някъде такъв вариант на СЛ като този българския?
http://www3.mercedes-benz.com/omb/amg/index_start.htm
Tази кола никога не може да излезе в такъв вид от АМГ,това ще значи всички там да са плюли да дипломите и традициите.
Еми като си голям тарикат отиди до балкан стар си купи една емблема да видим като ти кажат цената сигурно трябва да си остави6 колата там.

Не аз не съм никакъв тарикат и няма за какво да ходя да си купувам табела АМГ защото нямам мерцедес и не искам да имам,но тук нещо почваш да ми злобееш от безсилие и от сега те предупреждавам че с такъв тон не се пише в този форум и ако продължаваш така това няма да доведе до нищо добро!!!! :idea:

Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Нед 19 юни 2005 13:41

Абсолютно стъм съгласен, че това което показахте на LOTEC е СЛР-а в София, браво момчета и ви благодаря за инфото.
Сега за Mitiooo - значи пич, освен че не разбираш...няма какво още да ти кажа. Мерцедеси карам и досега само тях карам, така че си бил още малък когато съм започнал. Само недей на тема Мерцедес да ми говориш, досега всичко ти прощавам... Не казвам че знам всичко, и наистина тунинга на LOTEC е сполучлив и оригинален, но съм свикнал предимно с AMG, Lorinser, Brabus i Carlsson...те са ме впечатлявали. В днешно време "всеки" може да хване автомобил и да го докара до някакъв завършен край. Не съм длъжен да знам всяка изходна форма на дизайн ,която им хрумне. А и нека те светна, че фотошопчето го спретнах за около 5 мин, като вадих снимки от нета да ги сглабям набързо...недей критикува!
Много съм против споровете от този род във форумите когато се стига до крайности, за основа е взет СЛ55 веднага го познах(от тук са тръгнали) , така че нека заключат темата докато наистина не се появи СЛР на някоя снимка.

Потребителски аватар
mitiooo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mitiooo » Нед 19 юни 2005 15:56

http://www.caranddriver.com/article.asp ... le_id=7700[url]
Е то това е СЛР...
за основа е взет СЛ55 веднага го познах(от тук са тръгнали)

а това са най смислените и вярни твои думи в тая тема
[/quote]Абсолютно стъм съгласен, че това което показахте на LOTEC е СЛР-а в София
[/url]
Искаш да кажеш,че това е СЛР така ли???

[/quote]Много съм против споровете от този род във форумите когато се стига до крайности[quote]

Потребителски аватар
Pav4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Pav4o » Нед 19 юни 2005 16:22

zord написа:Абсолютно стъм съгласен, че това което показахте на LOTEC е СЛР-а в София,
за основа е взет СЛ55 веднага го познах(от тук са тръгнали) , така че нека заключат темата докато наистина не се появи СЛР на някоя снимка.

Колега мисля, че тука сам си противоречиш :idea:

Потребителски аватар
Bliznak

Мнениеот Bliznak » Пон 20 юни 2005 14:55

Хора, хора, хора...нали говорим за "СЛР"-а /този тунинг - СЛР в кавички/ в София...ние търсим истинскиа СЛР, за това е темата(!), но вижте на какъв тунинг попаднахме и колко време спорим за глупости

Потребителски аватар
Bliznak

Мнениеот Bliznak » Пон 20 юни 2005 14:57

mitiooo,това голото в дясно на аватара ти мъж ли е,че се загледах по мацката в дясно

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”