ПОЛО ИЛИ ГОЛФ 3-КА
Мчи как?!!Макар че айде да не и се налага да ремонтира бъдещата кола...
Виж нещо такова ще има(то при кой ли го няма?):малко ожулено заради скапаната кофа за смет
,леко подгъната врата(калник)при паркиране,изкривена джанта..
Пожелавам и само приятни моменти зад волана(пък и около него
)и Никакви стресови ситуации
Виж нещо такова ще има(то при кой ли го няма?):малко ожулено заради скапаната кофа за смет

Пожелавам и само приятни моменти зад волана(пък и около него

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
...
И от мен само хубави пожелания
. Колежке и като си вземеш колата да я снимаш да я видим. Да и се порадваме и ние 

- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Koksan написа:Защо всички препоръчвате дизел! А какво ще кажете за едно 1,4 60к.с.! Според мен това е най-добрият вариант! малка икономичкна количка която е доста пъргава! Разходът обикновенно варира около 7 до 8 градско и 4,5-5,5 извънградско! Същотот като дизела но доста по непретенциозно!
ООФ Топик:
ОООО колега, ела да ти дам клучовете за мойто поло да ми покажеш как го правиш този разход!

Аз извън градско под 6 не съм падал, а в София ги гони 10/100, ся верно във Варна може и да е малко по-малко. (ама не и сега с климата)
По-темата:
Много добър избор е поло дизел. Само един съвет: Задължително вземи със себеси някой, който поне малко разбира от коли и задължително преглед в сервиз преди да я купиш. Казвам го, защото е пълно с боклуци по автокъщите, буквално извадено от авто моргите в Италия (за 400-500 евро кола) малко по изпрани и аре за 4500-5000 лв на пазара.
Друго от сега да ти кажа ДИЗЕЛ на 10 години и да е под 150 000 няма, не се залъгвай и не давай да те лъжат.(щях да напиша 200 000 ама нали полото градска кола )

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”