За 700-800лв

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

За 700-800лв

Мнениеот guard » Съб 18 юни 2005 16:49

Може ли да се вземе няква читала ладичка- по възможност с газ, или не може, или за този ценови диапазон кое е най-добро. Капки може ли да се намерят или не. :wink:

Всъщност още нещо ми се ще да питам.
Има едно момче съседче, и той кара старата Джета- 89година на баща си. Двигателя и окачването са Ок, гледал съм ги, обаче е по-ръждясала малко, не малко а клонящо към доста.
Та въпроса ми е тази кола за 1000лв, струва ли си да се вземе, и колко ще ми стъпи след оправянето на купето. :wink:

Потребителски аватар
ЧАНДЛЪР БИНК
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: За 700-800лв

Мнениеот ЧАНДЛЪР БИНК » Съб 18 юни 2005 17:04

ChampioN написа:Може ли да се вземе няква читала ладичка- по възможност с газ, или не може, или за този ценови диапазон кое е най-добро. Капки може ли да се намерят или не. :wink:

Има едно момче съседче, и той кара старата Джета- 89година на баща си. Двигателя и окачването са Ок, гледал съм ги, обаче е по-ръждясала малко, не малко а клонящо към доста.
Та въпроса ми е тази кола за 1000лв, струва ли си да се вземе, и колко ще ми стъпи след оправянето на купето. :wink:

Лада може да се намери и за доста по малко пари но ако джетата е с гас и гуми е по добре.
погледни това
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=6593

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Съб 18 юни 2005 17:13

SSivanov написа:
ChampioN написа:Може ли да се вземе няква читала ладичка- по възможност с газ, или не може, или за този ценови диапазон кое е най-добро. Капки може ли да се намерят или не. :wink:

Лада може да се намери и за доста по малко пари но ако джетата е с гас и гуми е по добре.
погледни това
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=6593

Благодаря ти, ССиванов, сега ще мисля повече, то колата е за сеста ми, за 2-3 седмици да се вземе и да се върли после, та май джетата е по-добре, с газ е , пък и двг-то е добро, май е EZ-ка, 1.6 е, 75кс, та нищо кат е поръждясала все ще издържи 2-3 седмици. :wink:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Съб 18 юни 2005 20:14

Алооо я си помисли каква ще е тази "читава" Ладичка?? трябва д ае най-много 7-8 годишна. Иначе може да си загубиш двигателя с предницата в някоя дупка. Тия коли са с такава обработка, че на 5 година вече е напреднала ръждата. Много стара технология в съчетание с "идеална технологична дисциплина" от братушките.
Стягай Джетата и не се занимавай с глупости. Плюс това сравнение с возията не може са стане.

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Нед 19 юни 2005 14:54

Подкрепям мнението за джетата... Моите босове взеха за служебна кошница някаква жигула (айде, лада 1200с) - наистина тогава беше в перфектно състояние, ама след два-три месеца започнаха ремонтите всеки месец... И то не за дребни неща...

Потребителски аватар
inoi
Автомобил: VW Golf III
Двигател: AFT 1996
Контакти:

Мнениеот inoi » Сря 22 юни 2005 10:34

Ако се откажеш от Джетата аз съм кандидат :D

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”