някой съжалява ли че има Голф

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
scruc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scruc » Съб 14 юли 2007 0:49

stoqn_gti написа:съмнявам се че има хора които да съжаляват :roll:
Но все оак може и да има такива

Разбира се всеки си има вкус а е и много важно на каква кола ще попаднеш. :dontknow:

Потребителски аватар
stoqn_gti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stoqn_gti » Съб 14 юли 2007 1:08

scruc написа:

Разбира се всеки си има вкус а е и много важно на каква кола ще попаднеш. :dontknow:

Тук си много прав :wink: ако една кола ти е на късмет е добре но ако не е :(

scruc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scruc » Съб 14 юли 2007 1:17

stoqn_gti написа:
scruc написа:

Тук си много прав :wink: ако една кола ти е на късмет е добре но ако не е :(

Така е колега здраве и касмет това е най важното, за всичко останало не бива да се съжелява защото то се копува.

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Съб 14 юли 2007 3:50

в момента съжалявам, че нямам голф :( а толкова много искам пак да имам :)

Потребителски аватар
peshoxx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот peshoxx » Съб 14 юли 2007 8:54

Аз съжалявам,че нямам по-запазен и стегнат голф като на някои колеги.Просто за да си го направя както трябва ще ми трябват доста парички.... :oops: Иначе много му се кефя,удоволствието от карането е лудо! Особено се кефя,че малко коли в моя клас могат да ми се опънат на вървене,а уж Голфовете НЕ ВЪРВЕЛИ..... :twisted:

Потребителски аватар
Kartala
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kartala » Съб 14 юли 2007 13:15

: vw fen

Потребителски аватар
Orlio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Orlio » Съб 14 юли 2007 13:36

за 20 000 км само консумативи и гориво.....просто ако човек попадне на читав екземпляр ....това е идеалната всекидневка :D

МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ГОЛФЧЕТО :!:

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Съб 14 юли 2007 13:46

stypkata написа:Преди нея имах БМВ е36 318ис .Tя пък беше прекалено спортна,бърза и чуплива.

От 140 коня да слезеш на 75 си е :cry: И от кола със задно,и от кола 96-97г(предполагам) с висок въртящ момент(нютон метри) и кола която върви на високите си обороти и на четвърта удря прекъсвач някъде към 190(за голф 1.6 които ако вдигне на 5та 200 ще е невероятен рекорд) с мотор почти 1.9 пълна инжекция на 1.6моно...Леле колега как си продала бмвто за тоя таралясник(имам в предвид слаб мотор поне да беше взел някое GTI) незнам,апък и най-вероятно не си случил на гледан преди теб голф иначе пак нямаше да се оплакваш.

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Съб 14 юли 2007 17:09

Предишния ми фолксваген беше джета 1985 1.8 бензин/газ , бях много доволен от нея.Но годинките и напреднаха и реших да я заменя с голф.От скоро имам голф 4 1.9 тди 110кс за сега съм доволен :) да видим, ако изкара колкото джетата ще е супер.

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Съб 14 юли 2007 17:46

не знам дали е хубава кола голфа. Имам го от година и половина.Купих го защото нямах пари за по скъпа кола. Ако имам пари не бих си купил пак голф .. поне не 2 или 3 ка. Двоиката е вече 20 годишна кола аз бих я сравнил с ладите .Купих моя гол като пушка - следва сервизиране , лети джанти, музика и тем подобни глупости. Не вози много добре особено ако има повредени амортисори.Всеки си пише тука че ако намери някои KR ще га лапне веднага ... и какво ще го прави .. туршия.След още две години съвсем ще им мине модата дори и на 3 ките . Може да изглежда симпатично и на всеки му по своему да е скъп .... но да се замисли всеки реално ако имаше доста пари би ли си взел голф 2. Може би не зашото вече тои няма да е от народа и нямаше да кара народен автомобил а нещо лукс класа :oops: сега може да ме оплюят но всеки може да каже мнението си 8)

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Съб 14 юли 2007 18:44

peshoxx написа:Аз съжалявам,че нямам по-запазен и стегнат голф като на някои колеги.Просто за да си го направя както трябва ще ми трябват доста парички.... :oops: Иначе много му се кефя,удоволствието от карането е лудо! Особено се кефя,че малко коли в моя клас могат да ми се опънат на вървене,а уж Голфовете НЕ ВЪРВЕЛИ..... :twisted:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Съб 14 юли 2007 21:03

red rider написа:....След още две години съвсем ще им мине модата дори и на 3 ките . Може да изглежда симпатично и на всеки му по своему да е скъп .... но да се замисли всеки реално ако имаше доста пари би ли си взел голф 2...

Незнам пич ти как гледаш на нещата,но аз не си карам тройката щото е модерна.Винаги мога да я продам и да си взема нещо друго за тея пари,ама какво-Ескорт или Вектра-не мерси :!: Ако трябва да съм честен ич не ми е,дали колата ми е нова и модерна или стара и недотам чак модерна.За мен Голфовете като цяло са МАНИЯ :!: :!: :!:
: vw fen

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Съб 14 юли 2007 21:15

red rider написа:... Не вози много добре особено ако има повредени амортисори...

Умник! Дълго време ли ти отне откритието, че има връзка между амортисьорите и возията на колата?

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Съб 14 юли 2007 21:16

red rider написа:не знам дали е хубава кола голфа. Имам го от година и половина.Купих го защото нямах пари за по скъпа кола. Ако имам пари не бих си купил пак голф .. поне не 2 или 3 ка. Двоиката е вече 20 годишна кола аз бих я сравнил с ладите .Купих моя гол като пушка - следва сервизиране , лети джанти, музика и тем подобни глупости. Не вози много добре особено ако има повредени амортисори.Всеки си пише тука че ако намери някои KR ще га лапне веднага ... и какво ще го прави .. туршия.След още две години съвсем ще им мине модата дори и на 3 ките . Може да изглежда симпатично и на всеки му по своему да е скъп .... но да се замисли всеки реално ако имаше доста пари би ли си взел голф 2. Може би не зашото вече тои няма да е от народа и нямаше да кара народен автомобил а нещо лукс класа :oops: сега може да ме оплюят но всеки може да каже мнението си 8)
Тука, пич, категорично не съм съгласен, мога да си позволя доста по-скъпа колица от 2-ка, даже семейната ни кола е от висок клас, но аз си харесвам GTI-то и си го карам с кеф.

Потребителски аватар
stypkata
Автомобил: Golf 3AEK+BMW318i + Jumper 2013
Двигател: AEK

Мнениеот stypkata » Съб 14 юли 2007 22:36

myrshavija написа:
red rider написа:... Не вози много добре особено ако има повредени амортисори...

Умник! Дълго време ли ти отне откритието, че има връзка между амортисьорите и возията на колата?

ХАха и моята не вози добре когато са и спукани четирите гуми (нищо лично към никого)
само като пример ;)

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”