stoqn_gti написа:съмнявам се че има хора които да съжаляват![]()
Но все оак може и да има такива
Разбира се всеки си има вкус а е и много важно на каква кола ще попаднеш.

stoqn_gti написа:scruc написа:stoqn_gti написа:съмнявам се че има хора които да съжаляват![]()
Но все оак може и да има такива
Разбира се всеки си има вкус а е и много важно на каква кола ще попаднеш.
Тук си много правако една кола ти е на късмет е добре но ако не е
stypkata написа:Преди нея имах БМВ е36 318ис .Tя пък беше прекалено спортна,бърза и чуплива.
peshoxx написа:Аз съжалявам,че нямам по-запазен и стегнат голф като на някои колеги.Просто за да си го направя както трябва ще ми трябват доста парички....Иначе много му се кефя,удоволствието от карането е лудо! Особено се кефя,че малко коли в моя клас могат да ми се опънат на вървене,а уж Голфовете НЕ ВЪРВЕЛИ.....
red rider написа:....След още две години съвсем ще им мине модата дори и на 3 ките . Може да изглежда симпатично и на всеки му по своему да е скъп .... но да се замисли всеки реално ако имаше доста пари би ли си взел голф 2...
Тука, пич, категорично не съм съгласен, мога да си позволя доста по-скъпа колица от 2-ка, даже семейната ни кола е от висок клас, но аз си харесвам GTI-то и си го карам с кеф.red rider написа:не знам дали е хубава кола голфа. Имам го от година и половина.Купих го защото нямах пари за по скъпа кола. Ако имам пари не бих си купил пак голф .. поне не 2 или 3 ка. Двоиката е вече 20 годишна кола аз бих я сравнил с ладите .Купих моя гол като пушка - следва сервизиране , лети джанти, музика и тем подобни глупости. Не вози много добре особено ако има повредени амортисори.Всеки си пише тука че ако намери някои KR ще га лапне веднага ... и какво ще го прави .. туршия.След още две години съвсем ще им мине модата дори и на 3 ките . Може да изглежда симпатично и на всеки му по своему да е скъп .... но да се замисли всеки реално ако имаше доста пари би ли си взел голф 2. Може би не зашото вече тои няма да е от народа и нямаше да кара народен автомобил а нещо лукс класасега може да ме оплюят но всеки може да каже мнението си
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 93 госта