А на въпроса сигурна ли кола ви изглежда трабанта-ми не е много сигурна то си е картон и малко желязо

Gesha_GTI написа:Аз гледах новините и един човек се изцепи че стартовете на разни мерцедеси ги взималщото трабанта бил двутактов
![]()
musura написа:Gesha_GTI написа:Аз гледах новините и един човек се изцепи че стартовете на разни мерцедеси ги взимал![]()
Аз няколко месеца карах Варбурджини и мога да гарантирам, че в дисциплината 0-50 км/ч мачкаше многоточно защото е двутактов
radotom написа:Gesha_GTI написа:Аз гледах новините и един човек се изцепи че стартовете на разни мерцедеси ги взималщото трабанта бил двутактов
![]()
Мога и аз да ти го потвърдя!
Първите 5 метра бяха мои!![]()
Е, за след това вече не говорим
От място до 60км/ч ги взима за 6 сек. ...до 100- най доброто ми постижение беше 26.5
Gesha_GTI написа:Още се питам какво ли се е чувало в купето
radotom написа:Gesha_GTI написа:Още се питам какво ли се е чувало в купето
Хахаха... не питай!
Тъй като нямах парички за музика, аз си правих услилвател и си включвах към него един уокмен!
Стъпалото беше мостово (демек-3 пъти по-висока неизкривена мощност), но при 100 км/ч вече почти нищо не се чуваше вътре![]()
![]()
Над 100 повече от 15-20 мин не можеше да се кара. И то без да броим това, че тук-таме стъпяше по бабунките!![]()
А иначе на 1-ва 50 не може да вдигне. Иска минимум 2-ра и пак е към края на оборотите.
Gesha_GTI написа:А той мусура за варбурджини говори че до 50 ги реже там сигурно работата е бая по-сериозна
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта