Евтин телефон.. апарат
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
Евтин телефон.. апарат
Ще ми препоръчате ли някой евтин телефон , да сложа една сим карта, че взех втора... ? Не че сега съм с някъв нов - SIemens ME45, неискам и да го сменям, но да не разменям постоянно карти. Или някой да продава нещо случайно .. (не че унас не се въртяха 4-5 телефона ама баща ми все ки подарява и сега като ми трябва.. няма
)

- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Най-евтиния телефон е Motorola C115 - беше в промоция по 19лв., ама промоцията свърши, на свободна продажба е около 50-60лв. Да знаеш обаче, че SAR-а й е много голям (пържи мозъци). Другия евтин телефон е Siemens A70 - бива, но не взимай от серията със сребристия панел (дават дефекти), а от сините - аз имам такъв като 2ри тел. и е ОК. Малко по-скъпи са Siemens A75, SE J100, Motorola C139.....и т.н. Успех
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Nokia 1112 Цена 70-80 лева в магазините, а с някоя промоция ще е по-надолу. Батерията е бетон 

- Тульский Токарев
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:Nokia 1112 Цена 70-80 лева в магазините, а с някоя промоция ще е по-надолу. Батерията е бетон
Подкрепям мнението на musura аз ползвах такъв само една седмица докато си намеря друг но батерията е бетон много е лек също така
- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
blue_shadow написа:Най-евтиния телефон е Motorola C115 - беше в промоция по 19лв., ама промоцията свърши, на свободна продажба е около 50-60лв. Да знаеш обаче, че SAR-а й е много голям (пържи мозъци). Другия евтин телефон е Siemens A70 - бива, но не взимай от серията със сребристия панел (дават дефекти), а от сините - аз имам такъв като 2ри тел. и е ОК. Малко по-скъпи са Siemens A75, SE J100, Motorola C139.....и т.н. Успех
Земай сименс а-70 ... малко е слаба батерията ако говориш много ... е по добре нокя 1011 1112 батерията е корафа.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.germanos.bg/product.asp?lang ... &PrID=3949
Аз па търся някой да му трябва карта а аз да взема телефона...естествено аз плащам и двете

Аз па търся някой да му трябва карта а аз да взема телефона...естествено аз плащам и двете

Върни се в “ОФФ-Топик - други”