искам една идея на долу да ида, не повече от 30 мм
чел съм, че на ГТИ са около 20 мм по къси от на нормалните голфове,
та си мислех за тоя вариант
Има ли разлика в Пружините при ГТ и ГТИ
-
- Автомобил:
- Двигател:
www.vagcat.com - регистрирай се,хубав онлайн вариант на ЕТОС,с картинки и номера
.
Доколкото си спомням има разлика в твърдостта,тя се отбелязва с цветни точки на пружината,а такава тема за точките има някъде във форума.

Доколкото си спомням има разлика в твърдостта,тя се отбелязва с цветни точки на пружината,а такава тема за точките има някъде във форума.
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Точно така! Изчетох го от ... до тоя сайт относно пружините... има много варианти - ниски, високи, твърди, меки, Heavy Duty, с климатик или без, с много екстри и т.н. Всичко е закодирано в точките боя по тях! Зависи каква е и как е поръчана конкретната кола.andro_ написа:www.vagcat.com - регистрирай се,хубав онлайн вариант на ЕТОС,с картинки и номера.

- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
На 2е преди 95-та са точно с 20 мм по ниски от нормалните,а ако срежеш и една витка точно се сваля с 40 мм,напълно съм сигурен в това карам с такива пружини!
Ако ще ги сменяш твоите те съветвам да търсиш точно от този мотор и да е преди 95-та ,че на АДИ-то май са други и са по-високи,спомням си един колега с такъв Голф се оплакваше!А точките мисля бяха две оранжеви и една сива ама трябва да ги вида пак ,че това е по спомен !

Ако ще ги сменяш твоите те съветвам да търсиш точно от този мотор и да е преди 95-та ,че на АДИ-то май са други и са по-високи,спомням си един колега с такъв Голф се оплакваше!А точките мисля бяха две оранжеви и една сива ама трябва да ги вида пак ,че това е по спомен !
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”