Pioneer DEH-2900MP добър ли е?...добър е!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
snooperchi написа:А дистанционно може ли да се слага на този такова на волана.. Ако неможе то на кой модели може някой знае ли ?![]()
Може,ако си имаш копчета на волана по принцип да му се измисли някакъв адаптер - авителците имат такива.Но само ако колата оригинално си има някакво копче.
Иначе от 3900MP нагоре си ползват безжични дистанции,от 4-та серия нагоре си идват с дистанция (тип карта,вафла...) в комплекта.
И аз си взех преди 2 седмици, много съм доволен от самия плейър, но ще използвам тук да попитам нещо.
Колата е пасат 99-та, и преди да сложа пайнера, имаше чейнджър и устройство за управлението му с касетка блаупункт.
Колоните ако се не лъжа са 8(със сигурност има по 1 във всяка врата и 2 пищялки, може и 6 да са), но като сменяха устройствата и като сложи пайнера жичкаджията, не прилепва напълно пластмасата между климатроника, цд-то и т.н. и един вид изглежда все едно ще се пръсне.
Не го слагах аз, беше бащата и каза, че кабелите били много и човека много дълго се опитвал да ги наблъска, ама явно така и не е успял докрай. Трябва да направя една снимка, че май не се разбира много какво имам в предвид, но все пак ако някой е схванал - да се лепи ли това или.. Не че пречи нещо, ама някак си ме дразни.
Ако не се заплесна, ще постна една снимка тия дни
Колата е пасат 99-та, и преди да сложа пайнера, имаше чейнджър и устройство за управлението му с касетка блаупункт.
Колоните ако се не лъжа са 8(със сигурност има по 1 във всяка врата и 2 пищялки, може и 6 да са), но като сменяха устройствата и като сложи пайнера жичкаджията, не прилепва напълно пластмасата между климатроника, цд-то и т.н. и един вид изглежда все едно ще се пръсне.
Не го слагах аз, беше бащата и каза, че кабелите били много и човека много дълго се опитвал да ги наблъска, ама явно така и не е успял докрай. Трябва да направя една снимка, че май не се разбира много какво имам в предвид, но все пак ако някой е схванал - да се лепи ли това или.. Не че пречи нещо, ама някак си ме дразни.
Ако не се заплесна, ще постна една снимка тия дни
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
СД
Здравейте.
Плейъра е много добър за своя клас .Да не забравяме че евтин.Всичките Пайнерки са много добри и никой не се оплаква от тях.
Ето ви линк където според мен техниката е най-евтина.Сравнявах го със Техномаркет и Авител но в Електрон.бг излезнаха най-евтини.
Техномаркет-189 лева
Авител-184 лева
Електрон-179 лева
Плейъра е много добър за своя клас .Да не забравяме че евтин.Всичките Пайнерки са много добри и никой не се оплаква от тях.
Ето ви линк където според мен техниката е най-евтина.Сравнявах го със Техномаркет и Авител но в Електрон.бг излезнаха най-евтини.
Техномаркет-189 лева
Авител-184 лева
Електрон-179 лева
-
- Автомобил:
- Двигател:
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- spensaaa
- Автомобил:
- Двигател:
натискаш и задьржаш копчето (disp/-scrl) долу в дясно докато нети изпише песента.(ако става вьпрос за pioneer de)DTS-GOLF 4 написа:Имам въпрос.
Когато си пуснеш плейъра с диска който си записал от компа.Та нали песните нали са именувани някак в компа,с име на изпълнителя и песента.Та въпроса ми е може ли името на изпълнителя и песента да се видят на екранчето на плейъра.Мерси за отзовалите се
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”