че ша го барнете вие
Golf Mk3 1992 ААМ - SilberGrau
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
inoi написа:........
На мен лично обаче малко вповече ми идват тези добавки на фаровете и стоповете - но всеки си има вкус
Поздравления за работата , но все съм се чудил тая боя специално на предния нож няма ли да падне много бързо , след като знам моя как се е усукал представям си , че ако беше боядисан нямаше да е останало нищо . Защо не помислиш върху смяна на фаровете ? И още веднъж поздрави за добре свършената работа и старание
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
inoi написа:Добре е станало - браво колега.
На мен лично обаче малко вповече ми идват тези добавки на фаровете и стоповете - но всеки си има вкус
Tака съм я взел, малко са излезли от модата те ама, са залепени с един як силикон дето няма чистене особенно по стоповете
и темата за тва е Level 1, Level 2 мисля да са точно тея работи, фарове стопове мигачи, ама тва па е зимата сигурно, че се сабират пари за кола на тате сега
иначе бели мигачи на калниците ша зема че са боклуци и са по евтинки
пък много ша променят, те и предните няма да са мноо пари сигурно, ама никаде няма тука бели, само кристалния компект с халогените дето е 140 кинта .....
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Exell написа:inoi написа:........
![]()
Поздравления за работата , но все съм се чудил тая боя специално на предния нож няма ли да падне много бързо , след като знам моя как се е усукал представям си , че ако беше боядисан нямаше да е останало нищо . Защо не помислиш върху смяна на фаровете ? И още веднъж поздрави за добре свършената работа и старание
уж е със по-скипия шприц ала бала, точно поради тая причина