Старозагорски срещи - Архив
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
BORISLAV_BINEV написа: БРАТЛЕ БЯХ ТИ ОБЕЩАЛ ЗА ДНЕС ДА ГОВОРЯ С МОЯ 4ОВЕК НО СНОЩИ СТАНА ЕДНА КОФТИ СЛУ4КА БЛУСНАХ СИ ГОЛФЕТО И ДНЕСКА ЩЕ ХОДЯ В ЗМЕЕВО ДА ПО4ВАМЕ ДА ГО ПРАВИМ И НЕЗНАМ ДАЛИ ЩЕ МОГА ДА НАМЕРЯ МОЯ 4ОВЕ А ВЕ4ЕРТА В 3 ПРЕЗ НОЩА ЗАМИНАВАМ В ГУРЦИЯ И ЩЕ СЕ ВЪРНА В ПОНЕДЕЛНИК АКО СИ НАВИТ ДА ИЗ4АКАЩ В ПОНЕДЕЛНИК ЩЕ ГО НАМЕРЯ СНОЩИ ТАКА ЦАПНАХ ЕДНА ХОНДА 4Е И СМЛЯХ ЗАДНИЦАТА ГОЛФЕТАТА БИЛЕ ЗДРАВИ ОТ ПРЕД :П:П
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
B_O_S_S_S написа:мдам той беше ... даже и не си направи труда да спре да види какво стана ... измаха Хондата ... оня пич с хондата спря да си гледа колата а нашето момче излетя ... ?
Диво СЕЛСКО изпълнение

П.П. Нищо лично!
- idkedikov
- Автомобил: VW Passat 3bg
- Двигател: AVF
- Контакти:
rusiq_24 написа:И най вече хонда да блъснеп.п Извинявам се на всички че не доидох на срещата днес но направо забравих признавам си
а и по това време се занимавах с на ванката голфа нали го продава сега и го разкачахме,музики и тн.Другият път ще се компенсирам със срещата
Айде ся продаде голфа и взе да забравяш за срещите

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Ееее айся ми като не мога да смогна да ходя на срещи тя една ли еNqKvo_GaDno написа:rusiq_24 написа:И най вече хонда да блъснеп.п Извинявам се на всички че не доидох на срещата днес но направо забравих признавам си
а и по това време се занимавах с на ванката голфа нали го продава сега и го разкачахме,музики и тн.Другият път ще се компенсирам със срещата

- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
rusiq_24 написа:Ееее айся ми като не мога да смогна да ходя на срещи тя една ли еNqKvo_GaDno написа:rusiq_24 написа:И най вече хонда да блъснеп.п Извинявам се на всички че не доидох на срещата днес но направо забравих признавам си
Ами дай да изменим времето на срещите с тия на Хондаджиите,те нали и без тва се събират на ОПЕТА до Зарата,хем ще ти е по удобно!

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Батка базиках се,не ходя на други срещи просто забравих този път а и бях ангажиранdidkoltd написа:rusiq_24 написа:Ееее айся ми като не мога да смогна да ходя на срещи тя една ли еNqKvo_GaDno написа:rusiq_24 написа:И най вече хонда да блъснеп.п Извинявам се на всички че не доидох на срещата днес но направо забравих признавам си
Ами дай да изменим времето на срещите с тия на Хондаджиите,те нали и без тва се събират на ОПЕТА до Зарата,хем ще ти е по удобно!

- Тульский Токарев
- Автомобил:
- Двигател:
- Ctoyan
- Автомобил: golf 4
- Двигател: ahf 1999
Дано за следващата да успея да се оредя и аз със зверчето
През този месец толкова неща барникахме че направо акула ми се взе ... ландер сонди, вакум помпи .. чудо чудо снощи механизма на предния прозорец се чипи тръгнало ми е коцус ... някаде така се одрал отпред че старата му боя се вижда срам ме е ... Кажете кога е датата и часа на следващата среща че немога нещо да се ориентирам
Мерси колеги

- BORISLAV_BINEV
- Автомобил:
- Двигател:
NO COMENT:) 

Последна промяна от BORISLAV_BINEV на Вто 17 юли 2007 4:00, променено общо 1 път.