Старозагорски срещи - Архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Нед 15 юли 2007 12:01

шшш някой от нашите да не се е ударил в петък вечер (или четвъртък) пред "Майлс"-а (терасата) беше тъмна 3-ка СТ 0214 май и беше номера .. че много позната ми се стори тази регистрация

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Нед 15 юли 2007 13:18

BORISLAV_BINEV написа: БРАТЛЕ БЯХ ТИ ОБЕЩАЛ ЗА ДНЕС ДА ГОВОРЯ С МОЯ 4ОВЕК НО СНОЩИ СТАНА ЕДНА КОФТИ СЛУ4КА БЛУСНАХ СИ ГОЛФЕТО И ДНЕСКА ЩЕ ХОДЯ В ЗМЕЕВО ДА ПО4ВАМЕ ДА ГО ПРАВИМ И НЕЗНАМ ДАЛИ ЩЕ МОГА ДА НАМЕРЯ МОЯ 4ОВЕ А ВЕ4ЕРТА В 3 ПРЕЗ НОЩА ЗАМИНАВАМ В ГУРЦИЯ И ЩЕ СЕ ВЪРНА В ПОНЕДЕЛНИК АКО СИ НАВИТ ДА ИЗ4АКАЩ В ПОНЕДЕЛНИК ЩЕ ГО НАМЕРЯ СНОЩИ ТАКА ЦАПНАХ ЕДНА ХОНДА 4Е И СМЛЯХ ЗАДНИЦАТА ГОЛФЕТАТА БИЛЕ ЗДРАВИ ОТ ПРЕД :П:П

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Нед 15 юли 2007 15:40

мдам той беше ... даже и не си направи труда да спре да види какво стана ... измаха Хондата ... оня пич с хондата спря да си гледа колата а нашето момче излетя ...

тебе какво стана ще те взима ли някои или да идвам аз да те взема ?

Потребителски аватар
Golf_Blade
Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
Двигател: M43B16

Мнениеот Golf_Blade » Нед 15 юли 2007 18:51

B_O_S_S_S написа:мдам той беше ... даже и не си направи труда да спре да види какво стана ... измаха Хондата ... оня пич с хондата спря да си гледа колата а нашето момче излетя ... ?

Диво СЕЛСКО изпълнение :shock :? :evil: ! Ей за тва ни е прякора ГОЛФАДЖИИ , ама както и да е ! Борка похвално батенце,другия път като блъснеш човек се върни да го допремачкаш, защото ако съм аз и ти запомня регистрациата и пази боже стане човек от мене след това от тебе едва ли ше стане! :evil: :wink:

П.П. Нищо лично!

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Нед 15 юли 2007 22:41

И най вече хонда да блъсне mhihi п.п Извинявам се на всички че не доидох на срещата днес но направо забравих признавам си :roll: а и по това време се занимавах с на ванката голфа нали го продава сега и го разкачахме,музики и тн.Другият път ще се компенсирам със срещата :wink:

Потребителски аватар
idkedikov
Автомобил: VW Passat 3bg
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот idkedikov » Нед 15 юли 2007 22:59

rusiq_24 написа:И най вече хонда да блъсне mhihi п.п Извинявам се на всички че не доидох на срещата днес но направо забравих признавам си :roll: а и по това време се занимавах с на ванката голфа нали го продава сега и го разкачахме,музики и тн.Другият път ще се компенсирам със срещата :wink:

Айде ся продаде голфа и взе да забравяш за срещите mhihi

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Нед 15 юли 2007 23:33

NqKvo_GaDno написа:
rusiq_24 написа:И най вече хонда да блъсне mhihi п.п Извинявам се на всички че не доидох на срещата днес но направо забравих признавам си :roll: а и по това време се занимавах с на ванката голфа нали го продава сега и го разкачахме,музики и тн.Другият път ще се компенсирам със срещата :wink:

Ееее айся ми като не мога да смогна да ходя на срещи тя една ли е mhihi

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Пон 16 юли 2007 8:44

rusiq_24 написа:
NqKvo_GaDno написа:

Ами дай да изменим времето на срещите с тия на Хондаджиите,те нали и без тва се събират на ОПЕТА до Зарата,хем ще ти е по удобно! :wink:

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Пон 16 юли 2007 9:06

didkoltd написа:
rusiq_24 написа:
NqKvo_GaDno написа:

Ами дай да изменим времето на срещите с тия на Хондаджиите,те нали и без тва се събират на ОПЕТА до Зарата,хем ще ти е по удобно! :wink:
Батка базиках се,не ходя на други срещи просто забравих този път а и бях ангажиран :wink:

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Пон 16 юли 2007 16:46

Пак едни и същи само идват,добре,че и Ванката идва със Форда,че да има повече хора,другия път ще гледам и аз да дойда! :wink:

Потребителски аватар
Тульский Токарев
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тульский Токарев » Пон 16 юли 2007 17:20

аз вече станах за бой и на миналата не дойдох и на тая не дойдох абе ...

Потребителски аватар
idkedikov
Автомобил: VW Passat 3bg
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот idkedikov » Пон 16 юли 2007 17:40

И аз бях там ама си тръгнах малко по-рано и за това ме няма на снимките :) иначе бяхме към 8-9 коли ако не се лъжа :)

Потребителски аватар
Ctoyan
Автомобил: golf 4
Двигател: ahf 1999

Мнениеот Ctoyan » Пон 16 юли 2007 18:23

Дано за следващата да успея да се оредя и аз със зверчето :D През този месец толкова неща барникахме че направо акула ми се взе ... ландер сонди, вакум помпи .. чудо чудо снощи механизма на предния прозорец се чипи тръгнало ми е коцус ... някаде така се одрал отпред че старата му боя се вижда срам ме е ... Кажете кога е датата и часа на следващата среща че немога нещо да се ориентирам :) Мерси колеги

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Пон 16 юли 2007 19:42

29.07.2007 18:00 според мен тогава се пада, а колкото до срещата дето мина .. и Nqkvo_gadno беше , и Kahn_Fan малко аварирал ама пак дойде qnkeca и той

Потребителски аватар
BORISLAV_BINEV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BORISLAV_BINEV » Вто 17 юли 2007 3:40

NO COMENT:) :wink:

Последна промяна от BORISLAV_BINEV на Вто 17 юли 2007 4:00, променено общо 1 път.

Върни се в “Организационен”