ще сменям CD-то в колата и се колебая между тези два модела:
http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=677
и
http://www.electron.bg/product_info.php ... ts_id=7199
ако някой използва някой от тези модели, да си каже мнението.
какво да избера,Sony или Pioneer?
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- maniak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм за Пайнер. Последните 5 който съм купил са пайнер и не съм имал грижи с тях ( освем кражбите).
Дори и във техномаркет и технополис където предпочитат да предлагат само техен внос съветват за пайнер а дори и да искаш сони те разубеждават.
С такова сони един приятел имаше доста проблеми и го влачи два месеца по сервизи, естествено това може да се дължи на лош късмет. Сонито има дистанционно но не съм сигурен че това е голям плюс.
Дори и във техномаркет и технополис където предпочитат да предлагат само техен внос съветват за пайнер а дори и да искаш сони те разубеждават.
С такова сони един приятел имаше доста проблеми и го влачи два месеца по сервизи, естествено това може да се дължи на лош късмет. Сонито има дистанционно но не съм сигурен че това е голям плюс.
- Тульский Токарев
- Автомобил:
- Двигател:
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
[quote="maniak"]
quote]Моето го купих в Техномаркет и въобще не ме разубеждаваха а казаха че е най купувания модел.Както и подозирах че ще стане поредната тема за и против пайнер.
quote]Моето го купих в Техномаркет и въобще не ме разубеждаваха а казаха че е най купувания модел.Както и подозирах че ще стане поредната тема за и против пайнер.
- Ctoyan
- Автомобил: golf 4
- Двигател: ahf 1999
Зависи .. аз лично бих взел pioneera с pioneer съм от както имаме кола и до сега проблем сме нямали с тях .. Но сега има нещо друго.. Като ги гледах сонито превазхожда пайнера по-доста неща .. има малко по- хубави филтри опция EQ3 Stage 2 и кадето дават дистанционно бонус... ти си реши кое и 2 тамодела са добри, но за мен Pioneer 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”