Тук е момента да изкажа едно голяма БЛАГОДАРЯ на колегата Jikata, който се отзова на помощ търсейки си отворена гумаджийница. Още веднъж Благодаря колега!!!!!!!!!!!!
ПОЖАРОГАСИТЕЛ???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Ами и аз вече
имам мнение по въпроса. Днес на околовръстното ми протекъл маркуча за бензина и естествено автомобила се възпламени. Аз естествено нямам пожарогасител, но успях с литър и половина минерална вода и хавлия да си угася колата, но за да потегля трябваше да използвам 3 ролки изолирбанд за изгорелите кабели и няколко маркучета да сменя.Оправих се и слава богу се прибрах благополучно в Берковица. Щетите са поправими, но си извадих голяма поука от случката и утре сутринта чакам пред магазина да отворят и да се снабдя с качествен пожарогасител без значение от цената.
Тук е момента да изкажа едно голяма БЛАГОДАРЯ на колегата Jikata, който се отзова на помощ търсейки си отворена гумаджийница. Още веднъж Благодаря колега!!!!!!!!!!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”