Здрваеите
Нов съм в този форум,и наи вероятно ше ви стана колега в скоро време,насочил съм се към голф 3 тди 110кс,по ред причини,и си търся такъв.Молбата ми е за съвет,на каква цена мога да си намеря такъв с климатик,или климатроник?Един познат ми говори че ще ми намери такъв от Австрия на цена 5500 докарана тук,и ми се струва че тази цена е нереална?или аз греша нещо?все пак става дума за 10 годишна кола наи-малко?Желая да ми помогнете в решението,и дали си заслъжава парите.Благодаря предварително,и моля за сериозни коментари.
С уважение:Костадинов
Мнения: 219 бе не си баш съвсем нов като гледам... що праскаш такива заглавия? mod edit: vaskoto1
голф 3 тди 110кс ?
- kograman
- Автомобил:
- Двигател:
объркване малко:)
Станала е малко грешка аз съм нов потрбител,а съм пуснал темата от регистрацията на мои познат,за което се извинявам.Колата ми я предлага за 5500лв. и попотах вас като по компетентна страна в лицето на форума,за тази цена,ако колата е наред тези $ как ви се струва,гледам ги в мобиле.бг но не мисля че там са точен ориентир,и азтова моля за помощ.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
kograman,
Тази цена ми се струва мaлко ниска - може би не всичко е съвем наред. Ако искаш погледни в немското мобиле как са нещата (твърдят, че и там цените били леко завишени). Моето проучване показа 64 коли Голф 3 дизел 110 к.с. с климатик или климатроник, най-евтината е 1700 евро, най-скъпата - 8500 евро. Ако искаш, може да ти показва само коли от Австрия - имаше и ТЕМА за това.
Моят съвет е да не се нахвърляш на по-евтиното, за да не се оплакваш после от Голф както един колега наскоро (pinokio му е ник-а)

Тази цена ми се струва мaлко ниска - може би не всичко е съвем наред. Ако искаш погледни в немското мобиле как са нещата (твърдят, че и там цените били леко завишени). Моето проучване показа 64 коли Голф 3 дизел 110 к.с. с климатик или климатроник, най-евтината е 1700 евро, най-скъпата - 8500 евро. Ако искаш, може да ти показва само коли от Австрия - имаше и ТЕМА за това.
Моят съвет е да не се нахвърляш на по-евтиното, за да не се оплакваш после от Голф както един колега наскоро (pinokio му е ник-а)
- kograman
- Автомобил:
- Двигател:
:)
Ако доиде на тези пари,ще ходи на маистор а се види,познатият каза че може и да има някъде натиснато,или чукната,но двг и ходова чат перфектни,маи наи добре да изчакам и ще бидим какво ще ми докара?За Плевен кажете някои добър маистор да отида да го погледне?а относно колите от Австрия,по точно се чува че много и гниели бомбетата?
- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Re: :)
Моя Пасат е от Австрия и мога да ти гарантирам, че няма грам ръжда никъде. То вече е и много относително от коя част на Австрия е колата.kograman написа:Ако доиде на тези пари,ще ходи на маистор а се види,познатият каза че може и да има някъде натиснато,или чукната,но двг и ходова чат перфектни,маи наи добре да изчакам и ще бидим какво ще ми докара?За Плевен кажете някои добър маистор да отида да го погледне?а относно колите от Австрия,по точно се чува че много и гниели бомбетата?
- kograman
- Автомобил:
- Двигател:
:)
още един пат извиняваи jogo_1,късно го видях,ще видим,акто я докарат,ще пиша какво е станало,стискаите палци
Върни се в “Дизелови агрегати”