help
help
искам да ви попитам за помощ. значи като карам на студен двигател няма проблем поне така си мисля защото карам на по ниски обороти /голф 2 гти 8в/ .та въпроса ми е като загрее малко повече количката започва да се дави не иска да върви на високи обороти. напрао кат натисна педала на газта почва да се дави и да "подскача" на какво може да се дължи това . благодаря предварително
и то проблема се получава например как си карам колата с 60км/ч на втора и като и натисна педала на газта малко повече колата почва да хълца да се дави , това го прави и на 3-та на по високи обороти
((((
ако някой е имал подобен проблем може да сподели инак като чета из форума или в Фулда трябва диагностика да се прави или някое майсторче да погледне за кво става въпрос

ако някой е имал подобен проблем може да сподели инак като чета из форума или в Фулда трябва диагностика да се прави или някое майсторче да погледне за кво става въпрос
- M4r1qn
- Автомобил:
- Двигател: C5 X7
- Контакти:
първо направи това http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 0%F6%E8%FF а ако не се промени положението бягай на диагностик и така. Успех.
.
да ви питам само възможно ли е да ми е предкочил ремъка и поради тази причина колата да придърпва и да се дави кат натисна педала за над 4000-4500 оборота ???
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”