Събота вечер. Много ме болеше главата и бях отишъл на гости на бабето в Надежда (точно срещу Хийд-а е блока) и реших да не се влача по рейсовете ами да си хвана такси. Така и направих. Качих се на едно такси което беше спряло на улица "Бели Дунав" качих се и усетих че ми мирише на бира, ама не ми направи кой знае какво впечатление и му казах дестинацията. Докато минавахме по моста (който свързва люлин и надежда) той си извади една бира и каза: "Тамън си я отворих .. поне една бира можем да пием старите шофьори". Което ми направи ужасно впечатление. след това го направи пак. пак врътна една глътка докато вървече някакъв разговор между нас. Запомних номера и точно след като слязох се обадих на 166. Свързаха ме с дежурния, представих им се и им казах за развилата се ситуация и им казах на къде е тръгнал шофьора на таксито. Днес сутринта ми се обадиха да ми кажат, че моя човек са го хванали и да ми благодарят за помощта.
Сега се замислих, дали ако не им бях казал къде работя щяха да обърнат внимание на това и щяха ли да направят нещо ?!
Евала на куките
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:в министерството на транспорта .. казах им как се казвам... щото много ме доядя на тоя марляч и за това реших, че е по хубаво и това да спомена.. И все пак въпроса ми беше дали щяха да го намерят ако незнаеха къде работя ?
първо, не мисля, че има значение това къде работиш.
второ, наистина, ама наистина, ти свалям шапка! така се гради гражданско общество! бравос!
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Боб.Баев написа:Vizor написа:в министерството на транспорта .. казах им как се казвам... щото много ме доядя на тоя марляч и за това реших, че е по хубаво и това да спомена.. И все пак въпроса ми беше дали щяха да го намерят ако незнаеха къде работя ?
първо, не мисля, че има значение това къде работиш.
второ, наистина, ама наистина, ти свалям шапка! така се гради гражданско общество! бравос!
проблема щеше да е друг.. ако не се бях обадил и утре ако бях прочел във форума че е убил някого. това ми мина през главата особено като чета за какво става въпрос.. найстина не беше пиян.. но знам ли ?!?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”