Евала на куките
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
чудя се дали ако друг се беше обадил, щеше да подейства
че и да му звънат да му кажат кво са направили
че и да му звънат да му кажат кво са направили

Последна промяна от momo 1 на Пон 16 юли 2007 14:04, променено общо 1 път.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мене има значение това че си им казал къде работиш, не казвам че ако се обади човек и не каже къде работи няма да проверят случая. Все пак и те са уязвими от страна проверки и го имат в предвид.
Евала за това което си направил.Много пъти съм си мислил и аз да сигнализирам, но нашия град е малък и като се обадя на другия ден вече аз ще съм издирван, а не нарушителя.
Евала на тебе не на ченгетата, защото на тях това им е работата.
Евала за това което си направил.Много пъти съм си мислил и аз да сигнализирам, но нашия град е малък и като се обадя на другия ден вече аз ще съм издирван, а не нарушителя.
Евала на тебе не на ченгетата, защото на тях това им е работата.
- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Боб.Баев написа:
първо, не мисля, че има значение това къде работиш.
второ, наистина, ама наистина, ти свалям шапка! така се гради гражданско общество! бравос!
Оооо има огромно значение, къде работиш!!! От личен опит ти го казвам!
Колега Vizor, едно голямо браво за постъпката!!! Повече хора като теб, трябва да има за да се оправят нещата!!!
4oroi4o написа:Боб.Баев написа:
първо, не мисля, че има значение това къде работиш.
второ, наистина, ама наистина, ти свалям шапка! така се гради гражданско общество! бравос!
Оооо има огромно значение, къде работиш!!! От личен опит ти го казвам!
Колега Vizor, едно голямо браво за постъпката!!! Повече хора като теб, трябва да има за да се оправят нещата!!!
Хвала и от мен!Аз ако отида на работа къркан,ще ми кажат да си ходя+глоба.Защо и при хората които работят в обществения транспорт да е по различно?
А след последните случаи с къркани шофьори(междуградски,градски и таксита)куките са се амбицирали...Така че сега не е имало значение къде точно работиш.В този момент повече ги е страх от телевизията(Аз,репортерът или нещо подобно...

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Vizor написа:веселин написа:Старите шофьори вдигат 0.5 след третата бираНе вярвам да го уволнят ама все пак - така трябва щото брат ми преди години пострада - возен от пил таксиджия - още си носи белега на челото
Няма как да знам на колко бири е ..+ това и не ме интересува
абе Визоре, що не каза, че ше се обадиш, още докато беше вътре..... или щеше да те свали и да се обадиш или щеше да те вози без пари, или щеше да те бие

Върни се в “ОФФ-Топик - други”