Отивам да си търся надписи - 1.9 Td/Tdi инжекцион, интеркулер, компресор, GSi, GTI, 16V, 24V, R32, SLK, CLK - всичко ще сложа!!!! - И надписа - лично за мен връх във тунинга - видяхго на едно варненско такси сеат - КЛИМАТРОНИК!!!!!!! .... каквото и да значи ....
ЗБ
Цял живот си мечтая за това ->
- mitiooo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: :-)
zaio_baio написа:Отивам да си търся надписи - 1.9 Td/Tdi инжекцион, интеркулер, компресор, GSi, GTI, 16V, 24V, R32, SLK, CLK - всичко ще сложа!!!! - И надписа - лично за мен връх във тунинга - видяхго на едно варненско такси сеат - КЛИМАТРОНИК!!!!!!! .... каквото и да значи ....
ЗБ
Какво е ПЕРНИШКИ ТУНИНГ?
Като ги наслагаш всичките и ще стане точно пернишки тунинК.
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
:-)
Забелязахте ли кофичката от кисело мляко вътре!!!!! ... ..баси дивия турбо селянин - пернишко-пазарджишката тунинг школа пасти да яде - търговище са номер едно!!!
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
zaio_baio написа:Забелязахте ли кофичката от кисело мляко вътре!!!!! ... ..баси дивия турбо селянин - пернишко-пазарджишката тунинг школа пасти да яде - търговище са номер едно!!!
Ама и аз харесвам кисело мляко, недей така.

- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
ChampioN написа:zaio_baio написа:Забелязахте ли кофичката от кисело мляко вътре!!!!! ... ..баси дивия турбо селянин - пернишко-пазарджишката тунинг школа пасти да яде - търговище са номер едно!!!
Ама и аз харесвам кисело мляко, недей така.
Вероятно не си държиш кофичките като тоя ..... в колата
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Rum3n40_Trg написа:Както виждате аз съм от Търговище и този мерцедес,когато мина покрай мен аз така мощно се изсмях и го посочих,че оня дори щеше да ме ,но понеже ние бяхме 4 човека,а той беше циганин и така нали знаете.....Сега този мерцедес е в Бургас,защото знаете че мангалите продават колите къде ли не
ами честно да ти кажа-не виждаме...

на мене ми е адски интересно кой го е КУПИЛ това нещо

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”