Най-накрая :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
b0-MaNiAkA написа:Мисля, че съм го виждал тоя пасат някаде, познат ми е много номера, в ред ли е колата, защото тогава като я видях беше много раздрънчана, дано не е същата
разбити втулки на заден мост, 2-ро средно гърне, задръстени дюзи, втулки на перката на радиатора, някъв клапан за бензина преди инжекцията (не разбирам и може да пиша глупости), охладителната система е насраничка, изпарителя беше кенеф/оправен/, ръчна нямаше/оправена/, централната конзола (радио, парно...) и тя е разбита и избила ръждичка на двете леви врати. Аааа, клаксона беше прецакан и имобилайзера се ебава понякога

- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:
stan4o_mc написа:b0-MaNiAkA написа:Мисля, че съм го виждал тоя пасат някаде, познат ми е много номера, в ред ли е колата, защото тогава като я видях беше много раздрънчана, дано не е същата
разбити втулки на заден мост, 2-ро средно гърне, задръстени дюзи, втулки на перката на радиатора, някъв клапан за бензина преди инжекцията (не разбирам и може да пиша глупости), охладителната система е насраничка, изпарителя беше кенеф/оправен/, ръчна нямаше/оправена/, централната конзола (радио, парно...) и тя е разбита и избила ръждичка на двете леви врати. Аааа, клаксона беше прецакан и имобилайзера се ебава понякога![]()
![]()
Да...значи става въпрос за същия пасат...доста работи трябва да му се пооправят...тъй, че успех с ремонтите

Върни се в “ОФФ-Топик - други”