няма нищо лошо да казвам за голф , само ще отбележа поредния проблем, колата не ще да пали , не върти стартера , колко ще ми струва ремонта???
много хубава кола е голф супер е ....май щеше да ми излезе по евтино да се возя на таксита така или иначе на дълъг път не мога да разчитам на този голф....
хайде фенове на голф очаквам да ми помогнете и да ми кажете колко пари ще ми струва този рамонт???

пак проблем при пинокио-стартер
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ми за кво тогава питаш колко пара ще струва..
нали си на такси..
кво те боли .. мани я тази бангия направо при майстора, за да не буташ поне пари....
иначе ремонта ще ти струва някъде около 30 лв...
ако са втулките..
и внимавай, че голфовете имат склонност хей така да чупят бутала, да изронват скоростни кутии, да кривят биели, да късат колянов или разпределителен вал, да им спират ненадейно водните помпи...
да им горят през ден-два бензиновите, да им се подпалва електро инсталацията, и не на последно място им спадат гумите.. ненадейно.
що не си купи нещо дачия, фиат, форд... аз да те питам... ми ти на голф се набута...
имат още доста болести ненадейно, ама аз ъм изброил само тези дето са 90% вероятни през 5000 км.. колегите ако се сетят да допълнят.
нали си на такси..
кво те боли .. мани я тази бангия направо при майстора, за да не буташ поне пари....
иначе ремонта ще ти струва някъде около 30 лв...

ако са втулките..
и внимавай, че голфовете имат склонност хей така да чупят бутала, да изронват скоростни кутии, да кривят биели, да късат колянов или разпределителен вал, да им спират ненадейно водните помпи...
да им горят през ден-два бензиновите, да им се подпалва електро инсталацията, и не на последно място им спадат гумите.. ненадейно.
що не си купи нещо дачия, фиат, форд... аз да те питам... ми ти на голф се набута...
имат още доста болести ненадейно, ама аз ъм изброил само тези дето са 90% вероятни през 5000 км.. колегите ако се сетят да допълнят.
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Ми има често проблеми с скоростния лост - първа, втора, трета газ, и къса лоста, остава ми в ръката, ама аз нали съм шаолинска нинджа джадаи - фащам клещите и продължавам.
Един път през ауспуха ми изхвърча бутало, зад мен автобус, зад него - бензиновоз - те тва бутало мина през автобуса все едно го няма, удари се в бензиновоза, оня като гръмна...хубу че голфа е бегачка, настъпих го, направих асвалта на вълнички и гледам в задното огледало как експлозията не може да ме догони...
Е после сменях съединител, че тия мощни двигатели ги нямат за нищо, палят го за секудни. Ама си монтирах пожарогасител с контрол вътре - като давам газ и наливам на диска пяна да не се запали...
Един път през ауспуха ми изхвърча бутало, зад мен автобус, зад него - бензиновоз - те тва бутало мина през автобуса все едно го няма, удари се в бензиновоза, оня като гръмна...хубу че голфа е бегачка, настъпих го, направих асвалта на вълнички и гледам в задното огледало как експлозията не може да ме догони...
Е после сменях съединител, че тия мощни двигатели ги нямат за нищо, палят го за секудни. Ама си монтирах пожарогасител с контрол вътре - като давам газ и наливам на диска пяна да не се запали...
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Гадни голфове! Абе кара ли ги някой тия кочини още - не ги ли забраниха
Пинокио, отивай при майстора и той ще ти каже какъв е проблема и как да го решиш - и да намериш техническа информация, ваденето и ремонта на стартера са връткава и пинизлийска работа - не е за всеки.
Случил си на кофти поддържана преди теб кола - лош късмет - дано вече не ти създава проблеми.

Пинокио, отивай при майстора и той ще ти каже какъв е проблема и как да го решиш - и да намериш техническа информация, ваденето и ремонта на стартера са връткава и пинизлийска работа - не е за всеки.
Случил си на кофти поддържана преди теб кола - лош късмет - дано вече не ти създава проблеми.

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Пич, не се занимавай с глупости, ами си закарай колата при майстор, за половин ден ще ти я оправи със свалянето и качването, не ти трябва никаква техническа литература. И го давай по-споко, всичко що е направено от човек се разваля, но се и оправя, че те взеха на подбив здрав.pinokio написа:благодаря , а от къде мога да намеря техническа информация за запалителната система - стартера , устройство и т.н. казаха ми , че проблема не е сериозен и ще стане бързо ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
dj_tuhla написа:Ако изобщо не върти стартера и има някой в акумулатора, възможно е просто да се е извадил кабела към силовото реле.
здрьвей ти си прав имаше изваден кабел , не знам само каква е причината за изваждането на кабела , майстора ми взе 20 лева всичко е ок .......благодаря ви на всички !!!

- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
хаха 

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
pinokio написа:dj_tuhla написа:Ако изобщо не върти стартера и има някой в акумулатора, възможно е просто да се е извадил кабела към силовото реле.
здрьвей ти си прав имаше изваден кабел , не знам само каква е причината за изваждането на кабела , майстора ми взе 20 лева всичко е ок .......благодаря ви на всички !!!
И ти даде 20 лева за да ти го набутат!!!!Ама сега разбирам защо така са ти набутали тази кола.....много си дащен ей!Пази се много ,че с тази мека душа......ще отнесеш някоя анадолска закачка......лоша работа брат!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”