Евала на куките

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Вто 17 юли 2007 0:11

Явно вишните ти влиаят добре :D

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Вто 17 юли 2007 5:40

И кво ако е пил една бира,нормално е в тея жеги,нали те е закарал по живо по здраво,големо си дупе,браво.Вземи на човечеца който изхранва семейство сигурно ,хляба заради 1 бира.Браво,браво....

п.с. а това,че бачкаш у министерство на транспорта говори лошо за министерството щом се возиш у таксита :lol: Мисля,следващия път като се возя в автобус да звънна на ченгелите и да им кажа,че в автобус *** мирише на бЕкини и да ги задържат всичките до изясняване на мирисоносителят.Ше им кажа,че бачкам у ВОЛФ и ги усещам тея работи........

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 17 юли 2007 6:03

Huizel написа:И кво ако е пил една бира,нормално е

:screwy :screwy :screwy :screwy :screwy :screwy

като му е толкова важно да храни семейство няма да пие по време на работа ..............

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Вто 17 юли 2007 6:13

Huizel написа:..И кво ако е пил една бира,нормално е в тея жеги,нали те е закарал по живо по здраво,големо си дупе,браво.Вземи на човечеца който изхранва семейство сигурно ,хляба заради 1 бира.Браво,браво....
.......

Не е никак нормално :не: ,дори да е 40 градуса в колата....заради такива "нормални" неща стават убийствата по пътищата.
И това, че го е закарал по живо по здраво не означава, че няма да убие следващия който се качи в колата...Като изхранва човечеца семейство да му е мислил.., като не се сдържа да се прибере вкъщи при семейството и да си пийне сега нека се оправя в полицията. Така трябва !!! Още веднъж, браво на Vizor :wink:
Ако една бира не беше проблем щеше да е безалкохолно ,а не алкохолно питие :evil: Да не говорим, че има безалкохолни бири....айде..алкохолици..ше умре за една глътка бира..по време на работа...шофьор е все пак...аман от безотговорни хора!!!

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 17 юли 2007 8:04

Huizel написа:И кво ако е пил една бира,нормално е в тея жеги,нали те е закарал по живо по здраво,големо си дупе,браво.Вземи на човечеца който изхранва семейство сигурно ,хляба заради 1 бира.Браво,браво....

п.с. а това,че бачкаш у министерство на транспорта говори лошо за министерството щом се возиш у таксита :lol: Мисля,следващия път като се возя в автобус да звънна на ченгелите и да им кажа,че в автобус *** мирише на бЕкини и да ги задържат всичките до изясняване на мирисоносителят.Ше им кажа,че бачкам у ВОЛФ и ги усещам тея работи........

1) беше вечер.. и беше доста хладно вънка..
2) ти си последния човек който ще ми държи сметка Аз с какво се возя нали се сещаш ..
и 3) дори да ми беше лъхнал само на бира щях да се обадя.. а не да пие пред мен ! жалко, че немога да го видя в момента дали са го изгонили от работа... защото ако е така ще се радвам !!! 1 бира.. 1 бира.. има минерална вода като е жаден. Да си вземе почивка и да не качва клиенти..

Х*я до края и душата в рая.. е не става така

Едит: Знаеш ли какво ми мина през главата.. особено след като почна да ми говори за ротативки и че не бил някакъв пияница ами хубаво, че вече можели да пият по една бира преди да карат с тези 0.5 промила и така нататъка... Мина ми .. че може следващата под колата да е сестричката ми или 4 годишното ми братче..

Следващия път когато карате пили.. замислете се !!! Замислете се не за това, че някой тапанар (по думите на хУИзел) може да му направи впечатление, че сте пили и да си останете без книжка.. а че можете да нараните невинен човек! .. Мисля че темата се изчерпа аз получих свойте отговори .. благодаря на всички .. надявам се и вие да направите така ако ви се случи подобно нещо !

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 17 юли 2007 8:16

преди бая години имах такъв случай. качвам се на такси от Плиска тоя пич тръгва и ма моста на 4ти км. вади едно шише ракия и почва да го пие като минерална вода :shock mhihi mhihi
разбира се услужливо ми предложи и на мен :lol: на Окръжна го накарах да ме остави :lol: до там беше преполовил 1бр "Академик Неделчев" :shock :lol: колата засмърдя на джибри :lol: :lol:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 17 юли 2007 8:21

santo_trafficante написа:преди бая години имах такъв случай. качвам се на такси от Плиска тоя пич тръгва и ма моста на 4ти км. вади едно шише ракия и почва да го пие като минерална вода :shock mhihi mhihi
разбира се услужливо ми предложи и на мен :lol: на Окръжна го накарах да ме остави :lol: до там беше преполовил 1бр "Академик Неделчев" :shock :lol: колата засмърдя на джибри :lol: :lol:

за такъв случай не се обаждай на куките направо му строши тъпата тимберица

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Вто 17 юли 2007 8:29

Браво че си се обадил.Според мен няма значение каде работиш при положение че има подаден сигнал,всички обаждания се записват.
Не мога да ги разбера тези които не могат да се сдържат да не пият по време на работа.

Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Мнениеот napster » Вто 17 юли 2007 8:57

:ahoy

Потребителски аватар
zexer
Автомобил: Golf2
Двигател: 1.3 MH
Контакти:

Мнениеот zexer » Вто 17 юли 2007 9:14

Браво...
А тия дет защитават таксиджии пияндури малко да мислят преди да пишат/говорят ...няма да обяснявам защо ако сами не се сетят няма смисил.
Дано има повече хора като теб да съобщават, защото всеки си казва "абе няма аз да се занимавам някой друг ще го направи" .. :(

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 17 юли 2007 9:23

визоре, правилно си постъпил :idea:

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Вто 17 юли 2007 9:46

Хехех имам вроден талант да дразня хората май :twisted: Визорски никва сметка не съм ти държал с кво се возиш,ако искаш и плувай все ми е тая ;) А и не съм казал на никой ,че е тАпанар.Иначе,добре де БРАВО ! И сме по красиви и сме по добри......хехехе ;)

п.с. а я да те питам само,ако се качиш при твой приятел или добър познат който е поркал и кара,ще се обадиш ли на куките?

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 17 юли 2007 9:49

Huizel написа:п.с. а я да те питам само,ако се качиш при твой приятел или добър познат който е поркал и кара,ще се обадиш ли на куките?

аз да кажа може ли :lol: :lol: :lol:
ще го сваля с шутове от колата и аз ще карам, или ще му взем аключовете и така :wink:
нема се пребиваме сега за нищо
а оня кретен това му е работатат
аз как не пия като съм на работа

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 17 юли 2007 9:58

Huizel написа:п.с. а я да те питам само,ако се качиш при твой приятел или добър познат който е поркал и кара,ще се обадиш ли на куките?

аз лично бих го свалил от колата и ако няма някой да кара (трезвен) заключвам колата едно такси и го прибирам в тях утре да си я взима колата

правил съм го няколко пъти ;)

най-бруталното е че тоя вози хора по цял ден
ми то пилотите да дръпнат по няколко магистрали
автобусаджийте да минат на екс
тираджийте без това някой си карат с ракийка + салатка (божеее и това съм го виждал)

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Вто 17 юли 2007 10:49

само един път ми се е случвало оня дори се обърка и и върна по гоямо ресто
:lol:
не знам дали е продължил да кара защото където слязох и той слезе да си пийнел нещо рано сутрин беше пил мента посинях докато сляза от колата :uuoooh:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”