Евала на куките
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И кво ако е пил една бира,нормално е в тея жеги,нали те е закарал по живо по здраво,големо си дупе,браво.Вземи на човечеца който изхранва семейство сигурно ,хляба заради 1 бира.Браво,браво....
п.с. а това,че бачкаш у министерство на транспорта говори лошо за министерството щом се возиш у таксита
Мисля,следващия път като се возя в автобус да звънна на ченгелите и да им кажа,че в автобус *** мирише на бЕкини и да ги задържат всичките до изясняване на мирисоносителят.Ше им кажа,че бачкам у ВОЛФ и ги усещам тея работи........
п.с. а това,че бачкаш у министерство на транспорта говори лошо за министерството щом се возиш у таксита

- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Huizel написа:..И кво ако е пил една бира,нормално е в тея жеги,нали те е закарал по живо по здраво,големо си дупе,браво.Вземи на човечеца който изхранва семейство сигурно ,хляба заради 1 бира.Браво,браво....
.......
Не е никак нормално

И това, че го е закарал по живо по здраво не означава, че няма да убие следващия който се качи в колата...Като изхранва човечеца семейство да му е мислил.., като не се сдържа да се прибере вкъщи при семейството и да си пийне сега нека се оправя в полицията. Така трябва !!! Още веднъж, браво на Vizor

Ако една бира не беше проблем щеше да е безалкохолно ,а не алкохолно питие

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Huizel написа:И кво ако е пил една бира,нормално е в тея жеги,нали те е закарал по живо по здраво,големо си дупе,браво.Вземи на човечеца който изхранва семейство сигурно ,хляба заради 1 бира.Браво,браво....
п.с. а това,че бачкаш у министерство на транспорта говори лошо за министерството щом се возиш у такситаМисля,следващия път като се возя в автобус да звънна на ченгелите и да им кажа,че в автобус *** мирише на бЕкини и да ги задържат всичките до изясняване на мирисоносителят.Ше им кажа,че бачкам у ВОЛФ и ги усещам тея работи........
1) беше вечер.. и беше доста хладно вънка..
2) ти си последния човек който ще ми държи сметка Аз с какво се возя нали се сещаш ..
и 3) дори да ми беше лъхнал само на бира щях да се обадя.. а не да пие пред мен ! жалко, че немога да го видя в момента дали са го изгонили от работа... защото ако е така ще се радвам !!! 1 бира.. 1 бира.. има минерална вода като е жаден. Да си вземе почивка и да не качва клиенти..
Х*я до края и душата в рая.. е не става така
Едит: Знаеш ли какво ми мина през главата.. особено след като почна да ми говори за ротативки и че не бил някакъв пияница ами хубаво, че вече можели да пият по една бира преди да карат с тези 0.5 промила и така нататъка... Мина ми .. че може следващата под колата да е сестричката ми или 4 годишното ми братче..
Следващия път когато карате пили.. замислете се !!! Замислете се не за това, че някой тапанар (по думите на хУИзел) може да му направи впечатление, че сте пили и да си останете без книжка.. а че можете да нараните невинен човек! .. Мисля че темата се изчерпа аз получих свойте отговори .. благодаря на всички .. надявам се и вие да направите така ако ви се случи подобно нещо !
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
преди бая години имах такъв случай. качвам се на такси от Плиска тоя пич тръгва и ма моста на 4ти км. вади едно шише ракия и почва да го пие като минерална вода
разбира се услужливо ми предложи и на мен
на Окръжна го накарах да ме остави
до там беше преполовил 1бр "Академик Неделчев"
колата засмърдя на джибри

разбира се услужливо ми предложи и на мен

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
santo_trafficante написа:преди бая години имах такъв случай. качвам се на такси от Плиска тоя пич тръгва и ма моста на 4ти км. вади едно шише ракия и почва да го пие като минерална вода![]()
![]()
![]()
разбира се услужливо ми предложи и на менна Окръжна го накарах да ме остави
до там беше преполовил 1бр "Академик Неделчев"
![]()
колата засмърдя на джибри
![]()
за такъв случай не се обаждай на куките направо му строши тъпата тимберица
- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хехех имам вроден талант да дразня хората май
Визорски никва сметка не съм ти държал с кво се возиш,ако искаш и плувай все ми е тая
А и не съм казал на никой ,че е тАпанар.Иначе,добре де БРАВО ! И сме по красиви и сме по добри......хехехе
п.с. а я да те питам само,ако се качиш при твой приятел или добър познат който е поркал и кара,ще се обадиш ли на куките?

п.с. а я да те питам само,ако се качиш при твой приятел или добър познат който е поркал и кара,ще се обадиш ли на куките?
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Huizel написа:п.с. а я да те питам само,ако се качиш при твой приятел или добър познат който е поркал и кара,ще се обадиш ли на куките?
аз да кажа може ли

ще го сваля с шутове от колата и аз ще карам, или ще му взем аключовете и така

нема се пребиваме сега за нищо
а оня кретен това му е работатат
аз как не пия като съм на работа
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
Huizel написа:п.с. а я да те питам само,ако се качиш при твой приятел или добър познат който е поркал и кара,ще се обадиш ли на куките?
аз лично бих го свалил от колата и ако няма някой да кара (трезвен) заключвам колата едно такси и го прибирам в тях утре да си я взима колата
правил съм го няколко пъти

най-бруталното е че тоя вози хора по цял ден
ми то пилотите да дръпнат по няколко магистрали
автобусаджийте да минат на екс
тираджийте без това някой си карат с ракийка + салатка (божеее и това съм го виждал)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”