Старозагорски срещи - Архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
BORISLAV_BINEV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BORISLAV_BINEV » Вто 17 юли 2007 3:59

B_O_S_S_S написа:мдам той беше ... даже и не си направи труда да спре да види какво стана ... измаха Хондата ... оня пич с хондата спря да си гледа колата а нашето момче излетя ...

тебе какво стана ще те взима ли някои или да идвам аз да те взема ?
братле 150 200 метра след тва спрях просто исках да спра и жигулито заради което се ударихме за тва не спрях ина4е тва мом4е ми е наи добрия пр и подгоних жигулата поне и тои да си плати за нарушението щотото тругна без фарове без нищо и се4е пътя на моя 4овек апък ние то4но набирахме да се гоним и хондата спря малко по бързо от мене ина4е щетите ни не са много ще се управи работата ма на мене ми надумкаха якия акт за неспазване на дистанция и ...... ина4е за коментарите от тоя другия пи4 след като незнаеш кво е станало по споко с острите коментари :) :wink: а ина4е аз не се с4итам за ГОLФАДЖИЯ !!!:):P а за тва 4е нямало да стане 4овек от мене незнам си кво не мисля 4е трябва да го приказваш еитака щото пък незнаеш като доидеш дали от теб ще стане 4овек по споко виж разбери за кво става въпрос и тогава се нахвърляи върху мен нали така тоя пи4 с хондата е наи добрия ми приятел да не мислиш 4е на мен ми е приятно 4е се забих то4но в него !!! ама тои не ми е казал нищо 4е ти ли ще си 4овека които ще ми дуржи сметка??? хондата спря по бързо от голфа тва беше цялата работа

Потребителски аватар
Golf_Blade
Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
Двигател: M43B16

Мнениеот Golf_Blade » Вто 17 юли 2007 10:33

BORISLAV_BINEV написа:
B_O_S_S_S написа:мдам той беше ... даже и не си направи труда да спре да види какво стана ... измаха Хондата ... оня пич с хондата спря да си гледа колата а нашето момче излетя ...

тебе какво стана ще те взима ли някои или да идвам аз да те взема ?
братле 150 200 метра след тва спрях просто исках да спра и жигулито заради което се ударихме за тва не спрях ина4е тва мом4е ми е наи добрия пр и подгоних жигулата поне и тои да си плати за нарушението щотото тругна без фарове без нищо и се4е пътя на моя 4овек апък ние то4но набирахме да се гоним и хондата спря малко по бързо от мене ина4е щетите ни не са много ще се управи работата ма на мене ми надумкаха якия акт за неспазване на дистанция и ...... ина4е за коментарите от тоя другия пи4 след като незнаеш кво е станало по споко с острите коментари :) :wink: а ина4е аз не се с4итам за ГОLФАДЖИЯ !!!:):P а за тва 4е нямало да стане 4овек от мене незнам си кво не мисля 4е трябва да го приказваш еитака щото пък незнаеш като доидеш дали от теб ще стане 4овек по споко виж разбери за кво става въпрос и тогава се нахвърляи върху мен нали така тоя пи4 с хондата е наи добрия ми приятел да не мислиш 4е на мен ми е приятно 4е се забих то4но в него !!! ама тои не ми е казал нищо 4е ти ли ще си 4овека които ще ми дуржи сметка??? хондата спря по бързо от голфа тва беше цялата работа

Ти определено си не4овек :roll: ! А за заплахите казах ти нищо лично и не ме заплашвай ти ,щото не ме познаваш колко съм откачан :wink: ! Говоря ти етически от 3 лице единствено число е приятел, че ако това беше човек, постъпката ти немаше да е похвална! Аре със здраве и по споко с комплексите и заплахите ! А можеше да кажеш подробности, и щом не ги каза трябваше да ти стане ясно ,че ако не аз някой друг щеше да те нахрани! Поздрави и си отваряй очите на 4 като караш!

П.П Аз снощи си получих първия акт !

Потребителски аватар
BORISLAV_BINEV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BORISLAV_BINEV » Вто 17 юли 2007 11:25

братле трябва да ти е ясно 4е не съм те заплашвал радвам се 4е не съм блъснал 4овек ама на всеки може да се слу4и квото се запени ще кажеш 4е на теб неможе да ти се слу4и такова нещо никои не е застрахован нали така аз не съм от хората които ще избягат когато направя нещо си нося отговорност !!!! спрях аз викнах кат тоя моя приятел тои неискаше да викаме ама аз ги викнах.... ама ти можеше да питаш що така напраи не е редно ала бала ти се нахвърли веднага върху мен не мисля 4е тук в форума трябва да имаме такова отношение един кум друг по споко :) аз за тия комплекси и 4удесии дето ги приказваше и 4е си бил отка4ен незнам си кво ще те остана без коментар :) :wink:

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Вто 17 юли 2007 12:29

Абе има ли желаещи да се събираме всяка Неделя а не през седмица както сега?

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Вто 17 юли 2007 12:31

Айде спрете се бе,ко е станало толкова :handshake Ша ги бласкате отзад тия хонди ами кат не могат да варвят mhihi

Потребителски аватар
Тульский Токарев
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тульский Токарев » Вто 17 юли 2007 12:49

Kahn_Fan написа:Абе има ли желаещи да се събираме всяка Неделя а не през седмица както сега?

до някъде е добре ама трябва да си намеря шофьор (с книжка :D) за да съм там постоянно аз и моята машина

Потребителски аватар
BORISLAV_BINEV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BORISLAV_BINEV » Вто 17 юли 2007 12:54

rusiq_24 написа:Айде спрете се бе,ко е станало толкова :handshake Ша ги бласкате отзад тия хонди ами кат не могат да варвят mhihi
:duel хахаха от мене няма проблеми исках да изясня кжо е станало ам немогат да вървят ли .... тва 1 и 3 ако не беше набило спира4ки шанса да го стигна пускали сме се правя ми с него правя му 1 капак друпка ако искаш и на тебе мога да направя хахахахахах братле незнам ама блазе ти направо хондата е 1 път

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Вто 17 юли 2007 16:52

BORISLAV_BINEV написа:
rusiq_24 написа:Айде спрете се бе,ко е станало толкова :handshake Ша ги бласкате отзад тия хонди ами кат не могат да варвят mhihi
:duel хахаха от мене няма проблеми исках да изясня кжо е станало ам немогат да вървят ли .... тва 1 и 3 ако не беше набило спира4ки шанса да го стигна пускали сме се правя ми с него правя му 1 капак друпка ако искаш и на тебе мога да направя хахахахахах братле незнам ама блазе ти направо хондата е 1 път
Ти с мене недей да се пускаш mhihi

Потребителски аватар
idkedikov
Автомобил: VW Passat 3bg
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот idkedikov » Вто 17 юли 2007 16:55

Kahn_Fan написа:Абе има ли желаещи да се събираме всяка Неделя а не през седмица както сега?

:да:

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Вто 17 юли 2007 17:23

rusiq_24 написа:
BORISLAV_BINEV написа:
Ти с мене недей да се пускаш mhihi

Ти и зад волана на Жигула си опасен...... :lol:

А иначе за срещите всяка седмица и аз съм за ама не мога да обещая,че ще присъствам всеки път! :oops:

Потребителски аватар
Ctoyan
Автомобил: golf 4
Двигател: ahf 1999

Мнениеот Ctoyan » Вто 17 юли 2007 18:44

B_O_S_S_S написа:29.07.2007 18:00 според мен тогава се пада, а колкото до срещата дето мина .. и Nqkvo_gadno беше , и Kahn_Fan малко аварирал ама пак дойде qnkeca и той

ахъм дано да е така ще чета и ако е тогава сигурно ще се измъкна :P :P

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Вто 17 юли 2007 20:05

rusiq_24 написа:Ти с мене недей да се пускаш mhihi

ти недей така че с това страшно 1,6 ... може и да те прескочи ... :) трябва да ги пробваме това 1,6 и мойта ръжда ко ша напраят :)

Потребителски аватар
BORISLAV_BINEV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BORISLAV_BINEV » Вто 17 юли 2007 23:09

B_O_S_S_S написа:
rusiq_24 написа:Ти с мене недей да се пускаш mhihi

ти недей така че с това страшно 1,6 ... може и да те прескочи ... :) трябва да ги пробваме това 1,6 и мойта ръжда ко ша напраят :)
само не трябва да заставате пред мен 4е немога да ска4ам ахахахаха надявам се 4е проблема с дивото ми селско изпулнение е решен :):) ам някои от вас пускал ли се е с хондата на русия?????

Потребителски аватар
Ctoyan
Автомобил: golf 4
Двигател: ahf 1999

Мнениеот Ctoyan » Вто 17 юли 2007 23:41

А е има едно ситроенче синио със гарне постедата ... колко коня е това нещо е ... Снощи с калибрата на батко бая ми се перчи от дясно ... Чувал съм че много варвяло ама май нещо куца

Потребителски аватар
BORISLAV_BINEV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BORISLAV_BINEV » Вто 17 юли 2007 23:55

Ctoyan написа:А е има едно ситроенче синио със гарне постедата ... колко коня е това нещо е ... Снощи с калибрата на батко бая ми се перчи от дясно ... Чувал съм че много варвяло ама май нещо куца
куца?? хаха тва незнам ама с тая калибра напрао може да се подиграва с тебе освен ако калибрата ти е 200 коня
:)))

Върни се в “Организационен”