BORISLAV_BINEV написа:B_O_S_S_S написа:мдам той беше ... даже и не си направи труда да спре да види какво стана ... измаха Хондата ... оня пич с хондата спря да си гледа колата а нашето момче излетя ...
тебе какво стана ще те взима ли някои или да идвам аз да те взема ?
братле 150 200 метра след тва спрях просто исках да спра и жигулито заради което се ударихме за тва не спрях ина4е тва мом4е ми е наи добрия пр и подгоних жигулата поне и тои да си плати за нарушението щотото тругна без фарове без нищо и се4е пътя на моя 4овек апък ние то4но набирахме да се гоним и хондата спря малко по бързо от мене ина4е щетите ни не са много ще се управи работата ма на мене ми надумкаха якия акт за неспазване на дистанция и ...... ина4е за коментарите от тоя другия пи4 след като незнаеш кво е станало по споко с острите коментари

а ина4е аз не се с4итам за ГОLФАДЖИЯ !!!:):P а за тва 4е нямало да стане 4овек от мене незнам си кво не мисля 4е трябва да го приказваш еитака щото пък незнаеш като доидеш дали от теб ще стане 4овек по споко виж разбери за кво става въпрос и тогава се нахвърляи върху мен нали така тоя пи4 с хондата е наи добрия ми приятел да не мислиш 4е на мен ми е приятно 4е се забих то4но в него !!! ама тои не ми е казал нищо 4е ти ли ще си 4овека които ще ми дуржи сметка??? хондата спря по бързо от голфа тва беше цялата работа
Ти определено си не4овек

! А за заплахите казах ти нищо лично и не ме заплашвай ти ,щото не ме познаваш колко съм откачан

! Говоря ти етически от 3 лице единствено число е приятел, че ако това беше човек, постъпката ти немаше да е похвална! Аре със здраве и по споко с комплексите и заплахите ! А можеше да кажеш подробности, и щом не ги каза трябваше да ти стане ясно ,че ако не аз някой друг щеше да те нахрани! Поздрави и си отваряй очите на 4 като караш!
П.П Аз снощи си получих първия акт !