Неееееее, не сме виждали дори кола наживо - само на снимки! Ние коли нииикога не сме докарвали, не знаем как се търгуват и какви са цените... Айде само ти да си доволен! Макар че бас държа, че когато съм докарвал коли преди мноооого години ('93, '94 ->) ти още си нямал книжка! Но ако си щастлив - нека само ти да ги разбираш цените и докарванията, спи спокойноH2O написа:............
въпрос за Golf 3 1.6
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Мдаамм.Не бях прочел твоя пост,ама сега като го прочетох няма да умувам и да казвам кой имал книжка и кой нямал.Бъди по сдържан и умерен.Казвам и пиша това дето съм го видял и вършил,ама вече съжалявам че ти отговарям.Но написах го,какво да правя.Всеки си има истина!!!А колкото за книжката"то стаа вече оффтопик"я имам от 10.02.1986год."C".Дано нашия добър админ заключи тематаVento написа:Неееееее, не сме виждали дори кола наживо - само на снимки! Ние коли нииикога не сме докарвали, не знаем как се търгуват и какви са цените... Айде само ти да си доволен! Макар че бас държа, че когато съм докарвал коли преди мноооого години ('93, '94 ->) ти още си нямал книжка! Но ако си щастлив - нека само ти да ги разбираш цените и докарванията, спи спокойноH2O написа:............![]()
Скъпо - евтино - който плаща, той определя. Ако има будала да си купи Голф 3 и за 10.000 Евро - ОК!
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: въпрос за Golf 3 1.6
SLR написа:Значи предлагат ми едни познати, да ми донесат от Германия Голф 3 1.6 96г. 75к.с. Бон Джови, ел.стъкла , лети джанти на 135000км сервизна книжка, за 2200евро с докарването.
Първо искам да питам как е тоя двигател, зрав ли е?
Връви ли или е спънат?
Мисля да му сложа газ, ако го взема евентуално. добре ли ще е на газ?
Какъв разход дава?
и цената как ви се струва, добре ли е? А това Бон Джови какво означава?
1-во Търговците печелат от зделка на кола, не-помалко от 1000лв.
2-ро Приятел най много се
3-то за 2200Eu, можеш да вземеш, супер кола
- orelko
- Автомобил:
- Двигател:
Tyan написа:H2O написа:За мотора 1.6 е доста по читав мотор от 1.6 101 к/с т.е.пълната инжекция
мотора вероятно е АЕЕ ...... иначе струва ли ми се или каза че АЕЕ е доста по-читав от АЕК/АФТ което е далече от истината![]()
![]()
![]()
![]()
Добре, кой би живял по-дълго.. GT мотора или нормалния 1.6 (75коня) ? При условие, че не е каран всеки ден на 7000 оборота
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”