Сега съм с триполюсови NGK, но дойде време за смяна и незнам какви да взема, тези си бяха на колата като я купувах.
Карам на газ предимно!Дайте съвет какви да взема.Има ли смисал да дам повече пари за дву или триполюсови,като и едно ще ми върши същата работа, незнам там как е, при запалването ли има разлика незнам...
Мотора е 1.8 ADZ 90hp.
Благодаря предварително!
Разлика-едно, дву или триполюсови свещи?
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Разлика-едно, дву или триполюсови свещи?
Последна промяна от pacoboy на Сря 18 юли 2007 7:20, променено общо 1 път.
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Аз карам на газ със триелектродни свещи за модела по каталог,само че Денсо и то обикновено,не иридиум.Върви си перфектно.
Цената на свещите за АБС/ААМ/АДЗ е около 8-9 лв едната,независимо дали ще са Денсо,НЖК или други.Цената на Бриск-а е 4,5 лв на свещ.
Ако съм на твое място бих пробвал Бриск-а,не само заради цената,а и защото ги хвалят.
Цената на свещите за АБС/ААМ/АДЗ е около 8-9 лв едната,независимо дали ще са Денсо,НЖК или други.Цената на Бриск-а е 4,5 лв на свещ.
Ако съм на твое място бих пробвал Бриск-а,не само заради цената,а и защото ги хвалят.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Разлика-едно, дву или триполюсови свещи?
pacoboy написа:Сега съм с триполюсови NGK, но дойде време за смяна и незнам какви да взема, тези си бяха на колата като я купувах.
Карам на газ предимно!Дайте съвет какви да взема.Има ли смисал да дам повече пари за дву или триполюсови,като и едно ще ми върши същата работа, незнам там как е, при запалването ли има разлика незнам...
Мотора е 1.8 ADZ 90hp.
Благодаря предварително!
Такива,които не са менте и имат най-добра устойчивост на искрата при твоята степен на сгъстяване(това е разликата в едно и триелектродните от ЕДНА И СЪЩА МАРКА,но има едноелектродни )(като тези със сребърен електрод )с еднаква или по-добра устойчивост на искрата сравнени с тези с три електрода.....в търсачката има много написано...
не забравяй ,че газта се пали по-трудно от бензина и иска по-мощна и по-устойчива искра.
-
antifizant
- Автомобил:
- Двигател:
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Re: Разлика-едно, дву или триполюсови свещи?
Вадя темата малко от праха ...
Вижте кога съм взел денсото, преди 1 час монтирах пак същите, но 3 полюсови.
Че не снимах старите, но си бяха доста черни и едни такива никакви
Сега с тези пали и на бензин и на гас от половин оборот.Не съм я вадил от гаража да видя как е при вървеж, но мисля че ще е доста по добре от преди, понеже последните седмици нещо взе да мини оборотите и трудно палеще.Смених преди свещите: кабелите, капачката и палеца. Бай дъ уей свещите ги взех от Косер, 8.80лв/бр.
П.П. Ъпнах темата, за да споделя
Вижте кога съм взел денсото, преди 1 час монтирах пак същите, но 3 полюсови.
Че не снимах старите, но си бяха доста черни и едни такива никакви
Сега с тези пали и на бензин и на гас от половин оборот.Не съм я вадил от гаража да видя как е при вървеж, но мисля че ще е доста по добре от преди, понеже последните седмици нещо взе да мини оборотите и трудно палеще.Смених преди свещите: кабелите, капачката и палеца. Бай дъ уей свещите ги взех от Косер, 8.80лв/бр.
П.П. Ъпнах темата, за да споделя

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”