разход на vw polo
vladtod® написа:G_G_ написа:преди малко му смених горивния филтър!дано понамали малко разхода,въпреки ,че се съмнявам
по тази логика да не го беше сменял ,че да не минава много гориво и да не харчи повече.
аз не разбирам от коли,но повечето хора казват 4е като се смени филтера ще харчи по-малко и ще работи по-добре двигатела.Поправете ме ако не е така

- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма какво да те поправяме,като се задръсти филтъра се получава недостиг на кислород,т.е. се обогатява гориво-въздушната смес(все едно си на смукач)оттам и лошо изгаряне=висок разход.При богата смес ти почерняват свещите.G_G_ написа:
аз не разбирам от коли,но повечето хора казват 4е като се смени филтера ще харчи по-малко и ще работи по-добре двигатела.Поправете ме ако не е така
maks написа:Няма какво да те поправяме,като се задръсти филтъра се получава недостиг на кислород,т.е. се обогатява гориво-въздушната смес(все едно си на смукач)оттам и лошо изгаряне=висок разход.При богата смес ти почерняват свещите.G_G_ написа:
ми начи горе-долу съм прав. Тогава пича vladtod® с неговата логика за кво се обажда неподготвен

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”