Здравейте. Баща ми ще си сменя гумите и ме натовари с тежката задача да избера нещо:) Само дето аз не съм в час с тези работи. Сами разбирате че става въпрос за бавно и спокойно каране и за дългу дълги години експлоатация Та препоръчайте ми към коя марка да се ориентирам и съотвентно някакви ориентировачни цени.
Вземи си немски гуми,горещо ти препоръчвам ПНОЙМАНТ.Продаваха се в гуми центрове "РАДИАЛ".Гарантирано са произведени в Германия,а не в някои от заводите по чужбина като на другите марки
щом имаш отстъпка пробвай BFgoodrich...на мишлен са и са добри, но са малко по евтини от мишленките...ако не стигнат паричките зимай една ласа и перкай яко...
Новата линия на Тигър е доста добра.Матадор-бива,Файърстоун-тоже...
Корморан и ласса недей-пързалят се освен това са несвършваеми.Това са що годе евтинките
jivotarae написа:Вземи си немски гуми,горещо ти препоръчвам ПНОЙМАНТ.Продаваха се в гуми центрове "РАДИАЛ".Гарантирано са произведени в Германия,а не в някои от заводите по чужбина като на другите марки
Подкрепям - това са най-добрите гуми, които съм имал. Пише се PNEUMANT. Май нещоси550 имах - мнооого доволен.