Здравейте,
ситуацията е следната.
В понеделник (16.07) баща ми купува Голф 3 комби от Враца и го прехвърлят на негово име пред нотариус. Във вторник сутринта тук в София на бул. Т. Каблешков го откраднаха. Колата е с врачанска регистрация и без каско. Баща ми щеше да я застрахова, но искаше първо да я регистрира в София. Моля дайте съвети какво да правим, подадохме жалба в полицията, но до там...
Голафа е комби, бял и с номер ВР 0788 АТ, 95г., моля някой за помощ или съвет!!!

Откраднаха ни Голф 3, моля дайте съвети
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Не искам да те отчайвам , но шанса да си видиш колата пак е много малък
Ако 4-5 дни не ти се обадят да ти искат пари направо я забрави . Ако ти се обадят за пари и не ги дадеш ще си я намериш изгоряла най-вероятно
. За съжаление в България е пълно с подобни боклуци и "пипачи"... Съжалявам много за колата колега , но запомни - задължително през нощта на платен паркинг докато направиш каско 

- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
в случая нищо не може да се направи освен да чакаш да искат откуп!при закупуване на кола първата работа е нов ключ и аларма
каско също но не всеки може да си го позволи а при кражба се чака няколко месеца докато си вземеш парите а и оценките не са реални!а що се отнася до Враца от там никога нищо няма да си купя
лично мнение 

- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
Това никому да не се случва... много кофти ! Намирисва ми обаче, че тука има пръст някой от автокъщата , дето сте я взели... дали няма такива мошенници, които продават колата и техни хора си я прибират, докато е още прасясна (пък частите после, колко има да ги използват по следващите им таралясници...) 

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
dobrinb написа:6a6ko написа:вра4аните маи са си я прибрали
И на мен ми мирише на такова нещо... Жалко.![]()
Имайте предвид - първото нещо е каското, има си начин да се застрахова направо на името на новия собственик, дори преди да е прехвърлена в КАТ, само на основание нотариално заверения договор за покупко-продажба.

- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
BECK0 написа:Това никому да не се случва... много кофти ! Намирисва ми обаче, че тука има пръст някой от автокъщата... ....ледващите им таралясници...)
Колега напълно съм съгласен с тебе

Ако искаш вижте с баща ти ако може разберете за последните 10 клиенти на тая авто къща и може пък и на някой от тях да им се е случило

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
виж как си си научил урокаdobrinb написа:6a6ko написа:вра4аните маи са си я прибрали
Имайте предвид - първото нещо е каското, има си начин да се застрахова направо на името на новия собственик, дори преди да е прехвърлена в КАТ, само на основание нотариално заверения договор за покупко-продажба.

п.с. шанса да се намери е малък.
- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
santo_trafficante написа:виж как си си научил урокаdobrinb написа:6a6ko написа:вра4аните маи са си я прибрали
Имайте предвид - първото нещо е каското, има си начин да се застрахова направо на името на новия собственик, дори преди да е прехвърлена в КАТ, само на основание нотариално заверения договор за покупко-продажба.![]()
п.с. шанса да се намери е малък.
Колегите са прави.Това са вариантите.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”