и колега ква му е светлото на днещния денda6o_amvr написа:Честит празник на всички българи![]()
![]()
Днес е един от най-светлите празници!!!На този ден преди 170 години се е родил Човека без който нямаше да има България
![]()
![]()
Поклон пред светлата му памет!!!
П.П.Някой смята ли да почете по някакъв начин тази дата и ако,"да" по какъв![]()
Аз лично ще отида до бюста на Апостола,в центъра на Перник и ще оставя цветя.
![]()
Ще пробвам аз да отговоря,имаме си апостол на свободата,имаме си велика история с велики личности.Личности с които се гордеем(поне аз,ще е много жалко ако има някой да не се гордее),ето това му е светлото.stoqn_g60 написа: и колега ква му е светлото на днещния ден
Мдаа.Прави са някои анализатори като казват добре ,че са го убили турците,иначе щяха да го убият българите......Васил Левски е най-големия герой ,който се е раждал на нашата земя.Такива като него са умирали за да се наричаме свободни............пък то какво станаmaks написа:Ще пробвам аз да отговоря,имаме си апостол на свободата,имаме си велика история с велики личности.Личности с които се гордеем(поне аз,ще е много жалко ако има някой да не се гордее),ето това му е светлото.stoqn_g60 написа: и колега ква му е светлото на днещния ден
е добре не отричам че е хиро ама чак да е светъл празник днесreinhard написа:Мдаа.Прави са някои анализатори като казват добре ,че са го убили турците,иначе щяха да го убият българите......Васил Левски е най-големия герой ,който се е раждал на нашата земя.Такива като него са умирали за да се наричаме свободни............пък то какво станаmaks написа:Ще пробвам аз да отговоря,имаме си апостол на свободата,имаме си велика история с велики личности.Личности с които се гордеем(поне аз,ще е много жалко ако има някой да не се гордее),ето това му е светлото.stoqn_g60 написа: и колега ква му е светлото на днещния ден
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot], Google [Bot] и 68 госта