сериозен проблем с голф 3 тд
сериозен проблем с голф 3 тд
Здравейте колеги!моля за компетентно мнение.ето какжа е случката:карм голфа по магистралата и изведнъжнатискам газта,а колата спира.на таблото ми светна акумулатора и маслото.спирам и отварям капака и виждам спукан маркуч и тече вода.намотах малко парцалче колкото да не пръска и пак напълних вода.запалих трудно и вече много силно пушеше бяло.после видях и малко масло отдолу.мпитам да ли е възможно да съм прегрял двигателя.дали ми е изгоряла водната помпа.и аз си мисля че е изгоряла гарнитурата на главата.другото което искам да питам какжа е цената на сегментите за такъв мотор,понеже ми падапе маслото около 1литър на 1000км.слагам 10 на 40 полусинтетика.Моля ви помагаите че незнам колко трябва да си отделя.
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не че не си гледам уредите.всичко стана изведнъж.датчика за температурата не показа повишение на темп.днес питах един маистор и тои каза ,че със сигурност ще трябва малко да се шлайфне главата,защото може леко д а съм я изкривил.можете ли да ми кажете каква е долу горе цената на такава гарнитура.и ако някои знае как са цените на сегментите за такъв двигател,го моля да сподели.
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
Re: сериозен проблем с голф 3 тд
emmoo написа:....
искаш да кажеш,че си изгасна сама

- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
Тук е обяснено : http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=9617