!Недоразумение при търговия с BOXER!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
niko78
Автомобил:
Двигател:

!Недоразумение при търговия с BOXER!

Мнениеот niko78 » Пет 20 юли 2007 9:40

Извинявам се ако обиждам някои но мисля да споделя нещо с всички във форума и понеже не знам да има специален раздел за тази тема я пускам тук моля да бъда извинен.Колеги смея да твърдя че БОХЕР е ИЗМАМНИК попитах го за ст.щанга за 1.4 голф той ме излъга че от GTI става на всичкото отгоре е разбираме на 50л при мен на куриера ми искат 65л.Кои според вас е прав за мен той не е прав и е ИЗМАМНИК не знам при друг колега случвало ли се е но при мен този номер няма да мине без да го отразя както подобава. Пък без значение кои крив кои прав. Както личи от мито запитване по долу маи аз съм прав. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ЗА В БЪДЕЩЕ ИМАИТЕ ЕДНО НА УМ ЗА ТОЗИ ТАРИКАТИзображение
mod edit: L&R

Последна промяна от niko78 на Пет 20 юли 2007 9:51, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 20 юли 2007 9:44

може да се е объркал ве,споко.Случва се на всеки :wink:
Айде и той да си каже мнението :idea:

niko78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko78 » Пет 20 юли 2007 9:46

Ми една седмица го чакам да размисли аз съм бил виновен :arrow: :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пет 20 юли 2007 9:47

Не че взимам страна но за доставката не взимат ли пари?

niko78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko78 » Пет 20 юли 2007 9:50

взимат 5лв. не 15лв

Потребителски аватар
teko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот teko » Пет 20 юли 2007 10:04

Парите за доставка-според килограмите.На мен ЕКОНТ за две гуми ми взеха 5 и нещо.София-Бургас.Колегата Boxer може би наистина се е объркал за щангата. :?

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 20 юли 2007 10:08

аве ,нечете както трябва.Човека е писал да се вземат/платят/65лв,което е с 15 лв. повече отколкото са се разбрали.Отделно за доставката :idea:

niko78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko78 » Пет 20 юли 2007 10:15

То и щанга не изпрати квато трябва парите бях прежалил :twisted:

niko78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko78 » Пет 20 юли 2007 10:17

teko написа:Парите за доставка-според килограмите.На мен ЕКОНТ за две гуми ми взеха 5 и нещо.София-Бургас.Колегата Boxer може би наистина се е объркал за щангата. :?
Колегата BOHER вече няма да се бърка :arrow: :twisted:

Потребителски аватар
Boxer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boxer » Пет 20 юли 2007 10:44

Виж сега "колега" :idea: Ти ме пита в темата за GTI за стабилизиращата щанга и аз ти казах че я имам, не мога да зная става ли за 1.4 или не :idea: :idea: ТВОЯ РАБОТА Е КАТО СИ КУПУВАШ НЕЩО ДА ПРОВЕРИШ ДАЛИ СТАВА ЗА ТВОЯТА КОЛА - аз поне така правя. :idea: Второ не съм те измамил с парите, аз взех точно 50 лв, не зная за какво са ти взели останалите. мисля че се опитваш да ме изнудиш да взема щангата обратно след като си видял че не става, но пак ти казвам НЕ СЪМ АЗ КРИВ ЧЕ НЕ СИ ПРОВЕРИЛ. Все пак ако решиш да я изпратиш обратно но ЗА ТВОЯ СМЕТКА ще си я взема тъй като не съм длъжен да плащам за невежеството ти. :evil: :evil: :evil:
Какво си мислиш че ще постигнеш с тази тема? Повечето хора тук ме познават и нека те кажат измамил ли съм някого досега.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пет 20 юли 2007 10:46

Boxer написа:Виж сега "колега" :idea: Ти ме пита в темата за GTI за стабилизиращата щанга и аз ти казах че я имам, не мога да зная става ли за 1.4 или не :idea: :idea: ТВОЯ РАБОТА Е КАТО СИ КУПУВАШ НЕЩО ДА ПРОВЕРИШ ДАЛИ СТАВА ЗА ТВОЯТА КОЛА - аз поне така правя. :idea: Второ не съм те измамил с парите, аз взех точно 50 лв, не зная за какво са ти взели останалите. мисля че се опитваш да ме изнудиш да взема щангата обратно след като си видля че не става, но пак ти казвам НЕ СЪМ АЗ КРИВ ЧЕ НЕ СИ ПРОВЕРИЛ. Все пак ако решиш да я изпратиш обратно но ЗА ТВОЯ СМЕТКА ще си я взема тъй като не съм длъжен да плащам за невежеството ти. :evil: :evil: :evil:

я ако обичаш виж по-нагоре на какъв цитат си отговорил..!!!!???@!@@@
кой да проверява клиента дали нещо става на колата му..
та той пита. ти му отговаряш и му потвърждаваш!!!

може ли товарителницата да я видим.. там си пише каква е сумата за плащане на търговеца!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 20 юли 2007 10:48

ялова работа.По-добре :lock: вече се разбра кво е станало :lol:

Потребителски аватар
Boxer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boxer » Пет 20 юли 2007 10:51

wili98 написа:
Boxer написа:Виж сега "колега" :idea: Ти ме пита в темата за GTI за стабилизиращата щанга и аз ти казах че я имам, не мога да зная става ли за 1.4 или не :idea: :idea: ТВОЯ РАБОТА Е КАТО СИ КУПУВАШ НЕЩО ДА ПРОВЕРИШ ДАЛИ СТАВА ЗА ТВОЯТА КОЛА - аз поне така правя. :idea: Второ не съм те измамил с парите, аз взех точно 50 лв, не зная за какво са ти взели останалите. мисля че се опитваш да ме изнудиш да взема щангата обратно след като си видля че не става, но пак ти казвам НЕ СЪМ АЗ КРИВ ЧЕ НЕ СИ ПРОВЕРИЛ. Все пак ако решиш да я изпратиш обратно но ЗА ТВОЯ СМЕТКА ще си я взема тъй като не съм длъжен да плащам за невежеството ти. :evil: :evil: :evil:

я ако обичаш виж по-нагоре на какъв цитат си отговорил..!!!!???@!@@@
кой да проверява клиента дали нещо става на колата му..
та той пита. ти му отговаряш и му потвърждаваш!!!

може ли товарителницата да я видим.. там си пише каква е сумата за плащане на търговеца!

След като ме пита в моята тема за щанга, значи очевидно иска от тази GTI. :idea: Не мога аз да зная какво е правил по колата си нито дали става за 1.4. Аз затова съм писал в заглавието с големи букви GOLF 3 GTI на части. Никъде не съм писал че продавам части за 1.4 :idea: Затова и преди да се купуват подобни неща, които не са от съответния модел, човек трябва да си провери дали стават. А товарителницата няма как да я видите, тъй като отдавна е в кофата за боклук - все пак проблема се появи с доста закъснение.

niko78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko78 » Пет 20 юли 2007 10:54

Boxer написа:Виж сега "колега" :idea: Ти ме пита в темата за GTI за стабилизиращата щанга и аз ти казах че я имам, не мога да зная става ли за 1.4 или не :idea: :idea: ТВОЯ РАБОТА Е КАТО СИ КУПУВАШ НЕЩО ДА ПРОВЕРИШ ДАЛИ СТАВА ЗА ТВОЯТА КОЛА - аз поне така правя. :idea: Второ не съм те измамил с парите, аз взех точно 50 лв, не зная за какво са ти взели останалите. мисля че се опитваш да ме изнудиш да взема щангата обратно след като си видял че не става, но пак ти казвам НЕ СЪМ АЗ КРИВ ЧЕ НЕ СИ ПРОВЕРИЛ. Все пак ако решиш да я изпратиш обратно но ЗА ТВОЯ СМЕТКА ще си я взема тъй като не съм длъжен да плащам за невежеството ти. :evil: :evil: :evil:
Какво си мислиш че ще постигнеш с тази тема? Повечето хора тук ме познават и нека те кажат измамил ли съм някого досега.
щангата ще ти я върна то е ясно и ще си платиш всичко за твоя сметка не ме прави на балък я снимаи полицата от куриера да видим кво пише там бе тарикатче ся ша каеш че не е пазиш сички те видяха колко пари струваш аиде бегаи :!: :twisted:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пет 20 юли 2007 10:56

niko78 написа:щангата ще ти я върна то е ясно и ще си платиш всичко за твоя сметка не ме прави на балък я снимаи полицата от куриера да видим кво пише там бе тарикатче ся ша каеш че не е пазиш сички те видяха колко пари струваш аиде бегаи :!: :twisted:

Малко по спокойно...имай някакво приличие все пак.
товарителница и ти трябва да имаш..!

За връщането.. разбирайте се.. но нека не загрубява тона моля

Върни се в “ОФФ-Топик - други”