mod edit: L&R
Boxer написа:Виж сега "колега"Ти ме пита в темата за GTI за стабилизиращата щанга и аз ти казах че я имам, не мога да зная става ли за 1.4 или не
![]()
ТВОЯ РАБОТА Е КАТО СИ КУПУВАШ НЕЩО ДА ПРОВЕРИШ ДАЛИ СТАВА ЗА ТВОЯТА КОЛА - аз поне така правя.
Второ не съм те измамил с парите, аз взех точно 50 лв, не зная за какво са ти взели останалите. мисля че се опитваш да ме изнудиш да взема щангата обратно след като си видля че не става, но пак ти казвам НЕ СЪМ АЗ КРИВ ЧЕ НЕ СИ ПРОВЕРИЛ. Все пак ако решиш да я изпратиш обратно но ЗА ТВОЯ СМЕТКА ще си я взема тъй като не съм длъжен да плащам за невежеството ти.
![]()
![]()
wili98 написа:Boxer написа:Виж сега "колега"Ти ме пита в темата за GTI за стабилизиращата щанга и аз ти казах че я имам, не мога да зная става ли за 1.4 или не
![]()
ТВОЯ РАБОТА Е КАТО СИ КУПУВАШ НЕЩО ДА ПРОВЕРИШ ДАЛИ СТАВА ЗА ТВОЯТА КОЛА - аз поне така правя.
Второ не съм те измамил с парите, аз взех точно 50 лв, не зная за какво са ти взели останалите. мисля че се опитваш да ме изнудиш да взема щангата обратно след като си видля че не става, но пак ти казвам НЕ СЪМ АЗ КРИВ ЧЕ НЕ СИ ПРОВЕРИЛ. Все пак ако решиш да я изпратиш обратно но ЗА ТВОЯ СМЕТКА ще си я взема тъй като не съм длъжен да плащам за невежеството ти.
![]()
![]()
я ако обичаш виж по-нагоре на какъв цитат си отговорил..!!!!???@!@@@
кой да проверява клиента дали нещо става на колата му..
та той пита. ти му отговаряш и му потвърждаваш!!!
може ли товарителницата да я видим.. там си пише каква е сумата за плащане на търговеца!
щангата ще ти я върна то е ясно и ще си платиш всичко за твоя сметка не ме прави на балък я снимаи полицата от куриера да видим кво пише там бе тарикатче ся ша каеш че не е пазиш сички те видяха колко пари струваш аиде бегаиBoxer написа:Виж сега "колега"Ти ме пита в темата за GTI за стабилизиращата щанга и аз ти казах че я имам, не мога да зная става ли за 1.4 или не
![]()
Второ не съм те измамил с парите, аз взех точно 50 лв, не зная за какво са ти взели останалите. мисля че се опитваш да ме изнудиш да взема щангата обратно след като си видял че не става, но пак ти казвам НЕ СЪМ АЗ КРИВ ЧЕ НЕ СИ ПРОВЕРИЛ. Все пак ако решиш да я изпратиш обратно но ЗА ТВОЯ СМЕТКА ще си я взема тъй като не съм длъжен да плащам за невежеството ти.
![]()
![]()
Какво си мислиш че ще постигнеш с тази тема? Повечето хора тук ме познават и нека те кажат измамил ли съм някого досега.
niko78 написа:щангата ще ти я върна то е ясно и ще си платиш всичко за твоя сметка не ме прави на балък я снимаи полицата от куриера да видим кво пише там бе тарикатче ся ша каеш че не е пазиш сички те видяха колко пари струваш аиде бегаи![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта