кога да ти пращам щангата и да прекрачваме въпроса че ми писнаBoxer написа:Подобни изказвания ме оставят без думи - вече си ми ясен отвсякъдеniko78 написа:А за твоята тема GTIсе съмнявам вече дали някои ще ти вземе нещо предупредих те няколко пъти че ще те злепоставя ти не го взе на сериозно сега се сърди на себе си![]()
![]()
Нещо се опитваше да ме изнудваш ти но си сбъркал адреса
niko78 написа:Обяснението го видях в последствие голфа ми е имал щанга има и къде да се хване ама е свалена това което ми прати колегата не е за голф тя стърчи с по 15снт от двете страни и чак опира в гумите как да стане за бога как да о бясна незнам
така ми казва майстора в сервиз бош в Пловдив ако тои лъже лъжа и азBoxer написа:niko78 написа:Обяснението го видях в последствие голфа ми е имал щанга има и къде да се хване ама е свалена това което ми прати колегата не е за голф тя стърчи с по 15снт от двете страни и чак опира в гумите как да стане за бога как да о бясна незнам
Е тука вече излъга ама много
помъчих с добро тои категорично отказаCRX Racing написа:niko78 написа:Обяснението го видях в последствие голфа ми е имал щанга има и къде да се хване ама е свалена това което ми прати колегата не е за голф тя стърчи с по 15снт от двете страни и чак опира в гумите как да стане за бога как да о бясна незнам
Виж сега пич, все си мисля, че вината си е само твоя. Все едно някой да продава маратонки 42-ри номер и ти да питаш дали ще станат на твоя кракСъщо така на полицата, която си получил от куриерската фирма пише, колко пари ти искат за щангата и колко за транспорта. Ако си я поръчал директно във вас е нормално да е по-скъпа доставката. И вместо да плюеш по момчето, да беше се разбрал с него, да му я върнеш, защото си се объркал и не става за твойта кола.
niko78 написа:помъчих с добро тои категорично отказа
niko78 написа:колега какво ще парим с тая щанга тя въобще не е и от vw ми според мен е от някакво смотано рено е става работата ще ти я връщам не си коректен попитах те като човек става ли ти ме излъга излъга и за цената сега ти е пращам обратно ако не е приемеш ти давам гаранция че в форума няма да продаде и една гайка.
еми на биелетките има знак на рено бе колега след малко отчакваи бележката от куриераBoxer написа:niko78 написа:помъчих с добро тои категорично отказа
Ето тука ще цитирам едно твое лично съобщение нека колегите преценят дали това е "с добро"niko78 написа:колега какво ще парим с тая щанга тя въобще не е и от vw ми според мен е от някакво смотано рено е става работата ще ти я връщам не си коректен попитах те като човек става ли ти ме излъга излъга и за цената сега ти е пращам обратно ако не е приемеш ти давам гаранция че в форума няма да продаде и една гайка.
niko78 написа:еми на биелетките има знак на рено бе колега след малко отчакваи бележката от куриераBoxer написа:niko78 написа:помъчих с добро тои категорично отказа
Ето тука ще цитирам едно твое лично съобщение нека колегите преценят дали това е "с добро"niko78 написа:колега какво ще парим с тая щанга тя въобще не е и от vw ми според мен е от някакво смотано рено е става работата ще ти я връщам не си коректен попитах те като човек става ли ти ме излъга излъга и за цената сега ти е пращам обратно ако не е приемеш ти давам гаранция че в форума няма да продаде и една гайка.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта