!Недоразумение при търговия с BOXER!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 20 юли 2007 11:29

пич.. рено нерено .. с тея заплахи до никъде няма да стигнеш.. от боксера имам адското впечатление защото търгувахме една турбина .. той категорично отказа да ми я продаде защото 101% не ставала за колата която искахме да я купим! и каза че неиска да ни набута и да ни вземе парите за нещо което не е сигурен че ще стане.. + това адски любезно ми обясни абсолютно всичко което ме инересуваше.. (малко бързичко .. но любезно :) )

niko78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko78 » Пет 20 юли 2007 11:31

Vizor написа:пич.. рено нерено .. с тея заплахи до никъде няма да стигнеш.. от боксера имам адското впечатление защото търгувахме една турбина .. той категорично отказа да ми я продаде защото 101% не ставала за колата която искахме да я купим! и каза че неиска да ни набута и да ни вземе парите за нещо което не е сигурен че ще стане.. + това адски любезно ми обясни абсолютно всичко което ме инересуваше.. (малко бързичко .. но любезно :) )
значи е сгрешил с мен да си признае и да се разберем не го заплашвам просто се постави на мое място запали ми 65лв

Потребителски аватар
paco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот paco » Пет 20 юли 2007 11:40

Значи аз от BOXER-а съм взимал много неща и винаги е бил коректен, но и аз съм знаел какво търся. Малко се съмнявам да е искал да те измами , но всеки сам си интерпретира ситуацията.

От всичко изписано горе става ясно, че сам си преценил дали ще стане щангата за твоята кола а и като си видял че ти искат 65лв. куриерите ти защо ги плати? Ми така де като не ти изнася цената не я взимаш и куриерите си я връщат на изпращача.

РАСО

niko78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko78 » Пет 20 юли 2007 11:43

paco написа:Значи аз от BOXER-а съм взимал много неща и винаги е бил коректен, но и аз съм знаел какво търся. Малко се съмнявам да е искал да те измами , но всеки сам си интерпретира ситуацията.

От всичко изписано горе става ясно, че сам си преценил дали ще стане щангата за твоята кола а и като си видял че ти искат 65лв. куриерите ти защо ги плати? Ми така де като не ти изнася цената не я взимаш и куриерите си я връщат на изпращача.

РАСО
ми щото съм коректен и тая тема щеше да е за мен ако не бях платил

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 20 юли 2007 11:46

niko78 написа:
paco написа:Значи аз от BOXER-а съм взимал много неща и винаги е бил коректен, но и аз съм знаел какво търся. Малко се съмнявам да е искал да те измами , но всеки сам си интерпретира ситуацията.

РАСО
ми щото съм коректен и тая тема щеше да е за мен ако не бях платил

ако ще и 10 теми да пусне .. 65лв са си 65лв.. дай все пак да видим разписката (не казвам че лъжеш) .. просто трябваше да пуснеш една тема във форума.. едисикакво става ли за едисикакво защото иначе ще се набутам ХХ лева и ще пусна една тема срещу Едисикой.. щото ако не стане той ще е некоректен

niko78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko78 » Пет 20 юли 2007 11:47

Изображение
Изображение
Изображение
това е да не мислите че лъжа и говора глупости

Потребителски аватар
Boxer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boxer » Пет 20 юли 2007 11:50

Аз ти казах - попитай куриерите защо са ти взели толкова, вероятно 15 лв ти е струвала доставката, аз лично съм взел 50 и нито стотинка повече :idea:

Потребителски аватар
GG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

1

Мнениеот GG » Пет 20 юли 2007 11:50

Абе майната им на тия "куриерски". Ако човека си ти връща парите за щангата прежали тези 15лв, оцени му жеста. Не си ли разбрал, че бързите доставки до дома са скъпи, взимайте си ги от осите им.
И на мен един колега от форума ми предложи тънко 4 гуми, щеше да има и отстъпка от цената, щеше и до София да ми ги докара и на 5мм грайфер бяха... И понеже изпратих човек да ги вземе от място, та му спестих транспорта до СФ, нема и отстъпка, а се оказа че и две от тях стават само за горене. И сега да видиш колко е трудно да се съберат 50 лв и да се върнат. Не съм зорлия за парите -ще изчакам, нека си развърже гумите, ама и телефона не се вдига вече!!

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Пет 20 юли 2007 11:51

оп сега да ти кажа... до скоро работих в Спийди и .. първото което видях е че пише .. "РАПИДО КУРИЕРИ" потърси тях защото ако си имаш на представа колко клиента съм имал които са се чудили защо са им толкова скъпи пратките .. винаги имат проблеми ако при тях всичко си е 6 070017001 националния телефон на Спийди, дрънкаш обясняваш те ти отговарят дали има грешка ако всичко е пирфектно тогава вече колегата БОКСЕР е виновен че е продиктувал на куриера тази сума

П.С. незнам кой те е накарал само да се разписваш и на товарителницата ... защото в Спийди работихме с описи в които описи се разписва клиента а на товарителницата се разписва само ИЗПРАЩАЧА, получателя задължително и само на ОПИСА

niko78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko78 » Пет 20 юли 2007 11:54

Boxer написа:Аз ти казах - попитай куриерите защо са ти взели толкова, вероятно 15 лв ти е струвала доставката, аз лично съм взел 50 и нито стотинка повече :idea:
добре сега овери ли се кажи кога да ти е пусна тая щанга и да заключим темата

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 20 юли 2007 11:56

niko78 написа:
Boxer написа:Аз ти казах - попитай куриерите защо са ти взели толкова, вероятно 15 лв ти е струвала доставката, аз лично съм взел 50 и нито стотинка повече :idea:
добре сега овери ли се кажи кога да ти е пусна тая щанга и да заключим темата

виж бележката.. каква услуга ти е предложил
експресна икономична градски куриер или експресно карго ? какво пише горе ?

niko78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko78 » Пет 20 юли 2007 11:57

B_O_S_S_S написа:оп сега да ти кажа... до скоро работих в Спийди и .. първото което видях е че пише .. "РАПИДО КУРИЕРИ" потърси тях защото ако си имаш на представа колко клиента съм имал които са се чудили защо са им толкова скъпи пратките .. винаги имат проблеми ако при тях всичко си е 6 070017001 националния телефон на Спийди, дрънкаш обясняваш те ти отговарят дали има грешка ако всичко е пирфектно тогава вече колегата БОКСЕР е виновен че е продиктувал на куриера тази сума

П.С. незнам кой те е накарал само да се разписваш и на товарителницата ... защото в Спийди работихме с описи в които описи се разписва клиента а на товарителницата се разписва само ИЗПРАЩАЧА, получателя задължително и само на ОПИСА
бе колега не ги разбирам тея работи защо съм подписал обясних по горе

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Пет 20 юли 2007 11:58

още нещо видях на товарителницата колегата Боксер НЕ СЕ Е РАЗПИСАЛ НИКЪДЕ т.е. тя може да е сменена после и вътре да са включени тези пари за транспорта ... още малко инфо да ти дам .... В фирма Спийди цента на доставка се формира така ... примерно пратката тежи 3 кг цената и е (примерно казвам не ги помня вече) 7 лв ако има наложен платеж 50 лв , се добавя още 1% от тази сума т.е. 50х1%=0.50лв, когато се изпраща пратка с наложен платеж ЗАДЪЛЖИТЕЛНО има и застрахователна сума която в твоя случай е 0,02% и това е

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Пет 20 юли 2007 11:59

Да напиша и аз 2 реда :) Според мен проблема идва от куриерската услуга :idea: Наскоро взимах машинка за стъкло от колегата Boxer нямаше никакъв проблем нито с машинката , нито с отношението от негова страна ! Човека е много точен пич ! Пак казвам според мен проблема е в куриерската услуга :!:

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Пет 20 юли 2007 12:00

niko78 написа:...бе колега не ги разбирам тея работи защо съм подписал обясних по горе

братле на мен няма какво да ми обясняваш мен лично не ме интересува просто ти давам съвет къде да търсиш проблема, обяснявам ти начина на работа на самата фирма ... отделно че можеш да провериш и в интернет самата товарителница www.speedy.bg

Върни се в “ОФФ-Топик - други”