!Недоразумение при търговия с BOXER!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
пич.. рено нерено .. с тея заплахи до никъде няма да стигнеш.. от боксера имам адското впечатление защото търгувахме една турбина .. той категорично отказа да ми я продаде защото 101% не ставала за колата която искахме да я купим! и каза че неиска да ни набута и да ни вземе парите за нещо което не е сигурен че ще стане.. + това адски любезно ми обясни абсолютно всичко което ме инересуваше.. (малко бързичко .. но любезно
)

-
- Автомобил:
- Двигател:
значи е сгрешил с мен да си признае и да се разберем не го заплашвам просто се постави на мое място запали ми 65лвVizor написа:пич.. рено нерено .. с тея заплахи до никъде няма да стигнеш.. от боксера имам адското впечатление защото търгувахме една турбина .. той категорично отказа да ми я продаде защото 101% не ставала за колата която искахме да я купим! и каза че неиска да ни набута и да ни вземе парите за нещо което не е сигурен че ще стане.. + това адски любезно ми обясни абсолютно всичко което ме инересуваше.. (малко бързичко .. но любезно)
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи аз от BOXER-а съм взимал много неща и винаги е бил коректен, но и аз съм знаел какво търся. Малко се съмнявам да е искал да те измами , но всеки сам си интерпретира ситуацията.
От всичко изписано горе става ясно, че сам си преценил дали ще стане щангата за твоята кола а и като си видял че ти искат 65лв. куриерите ти защо ги плати? Ми така де като не ти изнася цената не я взимаш и куриерите си я връщат на изпращача.
РАСО
От всичко изписано горе става ясно, че сам си преценил дали ще стане щангата за твоята кола а и като си видял че ти искат 65лв. куриерите ти защо ги плати? Ми така де като не ти изнася цената не я взимаш и куриерите си я връщат на изпращача.
РАСО
-
- Автомобил:
- Двигател:
ми щото съм коректен и тая тема щеше да е за мен ако не бях платилpaco написа:Значи аз от BOXER-а съм взимал много неща и винаги е бил коректен, но и аз съм знаел какво търся. Малко се съмнявам да е искал да те измами , но всеки сам си интерпретира ситуацията.
РАСО
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
niko78 написа:ми щото съм коректен и тая тема щеше да е за мен ако не бях платилpaco написа:Значи аз от BOXER-а съм взимал много неща и винаги е бил коректен, но и аз съм знаел какво търся. Малко се съмнявам да е искал да те измами , но всеки сам си интерпретира ситуацията.
РАСО
ако ще и 10 теми да пусне .. 65лв са си 65лв.. дай все пак да видим разписката (не казвам че лъжеш) .. просто трябваше да пуснеш една тема във форума.. едисикакво става ли за едисикакво защото иначе ще се набутам ХХ лева и ще пусна една тема срещу Едисикой.. щото ако не стане той ще е некоректен
- GG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1
Абе майната им на тия "куриерски". Ако човека си ти връща парите за щангата прежали тези 15лв, оцени му жеста. Не си ли разбрал, че бързите доставки до дома са скъпи, взимайте си ги от осите им.
И на мен един колега от форума ми предложи тънко 4 гуми, щеше да има и отстъпка от цената, щеше и до София да ми ги докара и на 5мм грайфер бяха... И понеже изпратих човек да ги вземе от място, та му спестих транспорта до СФ, нема и отстъпка, а се оказа че и две от тях стават само за горене. И сега да видиш колко е трудно да се съберат 50 лв и да се върнат. Не съм зорлия за парите -ще изчакам, нека си развърже гумите, ама и телефона не се вдига вече!!
И на мен един колега от форума ми предложи тънко 4 гуми, щеше да има и отстъпка от цената, щеше и до София да ми ги докара и на 5мм грайфер бяха... И понеже изпратих човек да ги вземе от място, та му спестих транспорта до СФ, нема и отстъпка, а се оказа че и две от тях стават само за горене. И сега да видиш колко е трудно да се съберат 50 лв и да се върнат. Не съм зорлия за парите -ще изчакам, нека си развърже гумите, ама и телефона не се вдига вече!!
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
оп сега да ти кажа... до скоро работих в Спийди и .. първото което видях е че пише .. "РАПИДО КУРИЕРИ" потърси тях защото ако си имаш на представа колко клиента съм имал които са се чудили защо са им толкова скъпи пратките .. винаги имат проблеми ако при тях всичко си е 6 070017001 националния телефон на Спийди, дрънкаш обясняваш те ти отговарят дали има грешка ако всичко е пирфектно тогава вече колегата БОКСЕР е виновен че е продиктувал на куриера тази сума
П.С. незнам кой те е накарал само да се разписваш и на товарителницата ... защото в Спийди работихме с описи в които описи се разписва клиента а на товарителницата се разписва само ИЗПРАЩАЧА, получателя задължително и само на ОПИСА
П.С. незнам кой те е накарал само да се разписваш и на товарителницата ... защото в Спийди работихме с описи в които описи се разписва клиента а на товарителницата се разписва само ИЗПРАЩАЧА, получателя задължително и само на ОПИСА
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
niko78 написа:добре сега овери ли се кажи кога да ти е пусна тая щанга и да заключим тематаBoxer написа:Аз ти казах - попитай куриерите защо са ти взели толкова, вероятно 15 лв ти е струвала доставката, аз лично съм взел 50 и нито стотинка повече
виж бележката.. каква услуга ти е предложил
експресна икономична градски куриер или експресно карго ? какво пише горе ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
бе колега не ги разбирам тея работи защо съм подписал обясних по гореB_O_S_S_S написа:оп сега да ти кажа... до скоро работих в Спийди и .. първото което видях е че пише .. "РАПИДО КУРИЕРИ" потърси тях защото ако си имаш на представа колко клиента съм имал които са се чудили защо са им толкова скъпи пратките .. винаги имат проблеми ако при тях всичко си е 6 070017001 националния телефон на Спийди, дрънкаш обясняваш те ти отговарят дали има грешка ако всичко е пирфектно тогава вече колегата БОКСЕР е виновен че е продиктувал на куриера тази сума
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
още нещо видях на товарителницата колегата Боксер НЕ СЕ Е РАЗПИСАЛ НИКЪДЕ т.е. тя може да е сменена после и вътре да са включени тези пари за транспорта ... още малко инфо да ти дам .... В фирма Спийди цента на доставка се формира така ... примерно пратката тежи 3 кг цената и е (примерно казвам не ги помня вече) 7 лв ако има наложен платеж 50 лв , се добавя още 1% от тази сума т.е. 50х1%=0.50лв, когато се изпраща пратка с наложен платеж ЗАДЪЛЖИТЕЛНО има и застрахователна сума която в твоя случай е 0,02% и това е
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niko78 написа:...бе колега не ги разбирам тея работи защо съм подписал обясних по горе
братле на мен няма какво да ми обясняваш мен лично не ме интересува просто ти давам съвет къде да търсиш проблема, обяснявам ти начина на работа на самата фирма ... отделно че можеш да провериш и в интернет самата товарителница www.speedy.bg