мисля че това може да ви даде доста отговори
!Недоразумение при търговия с BOXER!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
niko78
- Автомобил:
- Двигател:
защо не отговаряш смятам мълчанието за да тръгвам да ти е пратя с екон поне ще знам че за 5лв всичко ще е ок може да се заключва темата всичко е ясно благодаря на всичкиniko78 написа:добре сега овери ли се кажи кога да ти е пусна тая щанга и да заключим тематаBoxer написа:Аз ти казах - попитай куриерите защо са ти взели толкова, вероятно 15 лв ти е струвала доставката, аз лично съм взел 50 и нито стотинка повече
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и още нередности които видях, значи като отвориш страницата на Спийди има едно меню "Проследи пратката" и като я проследиш излиза, че пратката е занесена до офис на Спийди в София а на самата товарителница това НИКЪДЕ НЕ Е ОТБЕЛЯЗАНО (от дясната страна на товаителницата има две квадратчета където пише -15% първото е за доставка до офис , второто е за получаване от офис, при теб нито едното не е отбелязано) 2-ро... никъде по товарителницата не пише , ЧЕ ПРАТКАТА Е ЗА СМЕТКА НА ПОЛУЧАТЕЛЯ... а не вярвам колегата Боксер да иска да ти плати транспорта така че според мен проблема ти е в Спийди и в частност РАПИДО КУРИЕРИ но търси тези фирми и пускай жалби и каквото искаш но с тях колегата не ти е крив
поздрави
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз да ви обясним че на ГТИ щангата е съвсем различна от на другите 3-ки.
И пак да кажа че на 1.4 няма такова нещо - има ги дупките за биалетките и т.н. като заготовка за щанга.
Писах ти за моята не ти представляваше интерес.
А за Боксера лоша дума не мога да кажа, познавам го, взимал съм разни неща от него и е бил винаги коректен, освен че някой цени са му по-високи, но това е въпрос на търсене и предлагане.
И пак да кажа че на 1.4 няма такова нещо - има ги дупките за биалетките и т.н. като заготовка за щанга.
Писах ти за моята не ти представляваше интерес.
А за Боксера лоша дума не мога да кажа, познавам го, взимал съм разни неща от него и е бил винаги коректен, освен че някой цени са му по-високи, но това е въпрос на търсене и предлагане.
Аз също съм щял да купувам от Боксера и беше крайно коректен с мен...даже се съгласи да ми ги донесе нещата, защото не познавам София добре....в крайна сметка се оказа, че нещата които исках да купя от него ги имам, но ми направи впечатление, че се отзова веднага и ми направи добра отстъпка за количество 
-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Коректен е... Аз не съм търгувал с него, но друг колега от форума пазарува и всичко беше на 6.
Последна промяна от didoriginal на Пет 20 юли 2007 14:02, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”