Потребители и професиите им
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Такааааааааа....завършил съм икономика, от 5години работия в Логистичен център за България на една от най-големите скандинавски фирми за мъжки и дамски облекла, работата ми е да търся доставчици на материали за облеклата, да договарям цените на материалите, да търся нови материали, осигоряване на необходимите материали за произвидствата в България и още куп подобни нещица, за сега ми е интересно, постоянни срещи с нови хора, пътувания и т.н. ...........
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Леле, оказа се че аз не съм се писал тук, ужас!!!!!!!!!!!!!
Значи още един глас за IT-тата тук. Иначе съм Master of computer science, сега се уча за MBA, а робитя като какво ли не - програмирам, администрирам, работя с клиенти и т.н., но основно съм един от основателите на доставчика на удосоверителни услуги B-Trust (http://www.b-trust.org) - става дума за един от двата лицензирани издатели на удостоверения за електронен подпис, така че може би част от икономистите, админите и счетитата тук са ни клиенти!
Значи още един глас за IT-тата тук. Иначе съм Master of computer science, сега се уча за MBA, а робитя като какво ли не - програмирам, администрирам, работя с клиенти и т.н., но основно съм един от основателите на доставчика на удосоверителни услуги B-Trust (http://www.b-trust.org) - става дума за един от двата лицензирани издатели на удостоверения за електронен подпис, така че може би част от икономистите, админите и счетитата тук са ни клиенти!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
M4r1qn написа:ОПИ в МГУ а сега работя в търговска фирма с дейност Лагери Смазки Лепила ...
Ако са евтини и качествени свирни .
Ами до 2000г в завод за РЛС/ спец .Радиотехника/.
Електрониката съм я зарязъл оттогава.
От 2000 г. в частна търговска фирма.
Ако някой има нужда от ленти BIshop, заливаеми муфи :
термосвиваеми шлаухи, глави, технически пластмаси - тефлон/ е това е запазена марка ама е нарицателното му има/, полиамид,гетинакс, текстоли, стъклотекстолит,ЛПС, транспортни ленти, ролки, скоби за ремонт,топлоизолационни м-ли но на високички темепратури, уплътнителни листи, набивки,Локтайт да свирка. С една дума съм "пенкилер"/ абе не аз ама фирмата е такава.
Последна промяна от kris11 на Чет 24 ное 2005 20:47, променено общо 1 път.