ChernoGTI написа:поло , сеат ибиза (по старичките с порше двигател) , форд фиеста , Хлопел корса
Малка кола за жената - каква?!?
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Малка кола за жената - каква?!?
dimitarpetrov написа:е Рено 5, Микра ли, Клио, Саксо или де да знам....
От всичките тези дето си ги изброил.Микарата ми се струва най подходяща.Ама не са ли повече от два бона?Реното и Ситроена ич им нямам вяра.
- Jogo_1
- Автомобил:
- Двигател:
Аз карам поло 1,4 дизел, Сравнително безпроблемен автомобил. Частите са с около 10-15% по скъпи от на голф-а, но каквото съм сменил, не съм повторил, разход навън е около 4/100 при 90 км, в града /Плевен/ , сутрин 5 км, вечер 5 км демек студена около 6 при положение, че не я къткам, е не я пиля де. Абе готино автомобилче, за двама чвека е перфектно.
- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
веселин написа:Мите - пратил съм ти снимки!!!
Благодарско Весо! В интерес на истината на жената сега като бръмчиме насам на там и показвам разните мъници и точно тази "комби" версия (ако така се нарича) много я кефи. Благодаря на всички за отзивчивостта, сега ще почне едно обикаляне..... 1.4Д звуче много добре, ама не знам жената как ще се оправи с дъмперчето.... тя ми иска автоматик да не се мъчи да търси скорости ама нема да я бъде тая..

- dimitarpetrov
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Kола за 2000 лева с автоматични скорости - по-добре недей, ще се видиш в приключениеdimitarpetrov написа:Стоянов, а какви пари върви ориентировъчно такава Корса автоматик?
Дали има и Поло автоматик..... ?!?!
Щото моята не е много на "ти" с превключването и т.н.

Малолитражно Поло - бензин или атмосферен дизел - малка е, не е много удобна, тясна, тромава, но...относително безпроблемна и икономична. Като цяло, това е концепцията на Народната Кола - да те закара от точка А до точка Б бзаварийно и евтино. Комфорт, бързина, лукс - това всичкото е от Лукаваго

- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- dimitarpetrov
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
в Дупница няма толкова половери в момента(говориме за 2000 лева)dimitarpetrov написа:Ясноооо, значи Поло, "ръчка", бенз/дизел, сега остава да зема да обикалям, сещам се за темата на колегата за Дупнишкия пазар, дали да зема да бръмна до там, нека някой който е ходил наскоро да ме светне има ли Пуловерчета?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”