Да си купя ли Volkswagen POLO?
Да си купя ли Volkswagen POLO?
Здравейте на всички
.Обмислям да си закупя Volkswagen POLO. Бих искала да ви помоля за малко съвет, защото нямам понятие от тази кола /не че от други много имам
/. Та: какво е за предпочитане - дизел или бензин, какви са й особеностите, какъв би тряябвало да й е нормалния разход...Ох...въобще добра идея ли е да си взема такава кола или например по-добре нисан микра? В момента карам пежо 106, 1997 г. Благодаря ви предварително 
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей първо.Микрата не е лошо автомобилче,но е трудно за потдръжка занимавам се с това затова ти го казвам от тази гледна точка.Полото е един чудесен автомобил.Като чаасти е сравнително добре.А като разход е относително понятие.Зависи от мотора.Аз лично харесвам повече бензините,ни всеки има различно мнение по въпроса.Ще получиш и други мнения 100%.И все пак
,желая ти много приятни моменти сред нас.
,желая ти много приятни моменти сред нас.Мда, мисля да е поло дизел, но съм чувала, че дизелите са капризни...??? Какви са им "капризите" и какво би трябвало да гледам/за какво да внимавам, когато гледам поло?
chy, полото на снимката изглежда добре
демек хубавко е на вид, въпреки че е бяло /нали знаеш за цвета на колата и жените/. Колко струва?
chy, полото на снимката изглежда добре
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
...
Колежке първо да те приветствам в форума
. и да допълня че за 5000 хилки поло 99-> 01 няма да намериш за тая цена 96->99. Но ти не се убезкуражаваи може и да изпадне нещо. А и да не забравя полото е наи добрата инвестиция за жена шофьор заради евтиното обслужване и маневреността.
. и да допълня че за 5000 хилки поло 99-> 01 няма да намериш за тая цена 96->99. Но ти не се убезкуражаваи може и да изпадне нещо. А и да не забравя полото е наи добрата инвестиция за жена шофьор заради евтиното обслужване и маневреността.Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”