Пернишки тунинг!!!
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Като прочетох описанието за Пернишкия тунинг разбрах от къде са взаимствали "Тунинг маняците в нашия регион". И тука има много такива тунингарки, като преобладават моделите на лада, москвич малко опели (предимно калибри) и тук таме някой голф 2. Най- добро е изпълнението на братята роми. В съседния блок има един мерцедес 124 на който задното гърне е вързано с тел, тазовете също обаче има неонови габарити светещи пръскалки мигаща антена сирена с много мелодийки за задната и много екстри по интериора. Ако някоя вечер го снимам на тъмно ще пусна снимките 

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:Pichaga написа:а знаете ли защо се слагал ЦД на огледалото-за да заслепи задната кола, ако ти свети на дълги:
:
:
Ха ха ха. Тва не го бях чувал. Знам, че преебава радарите на полицията, ама за заслепяване.... яко!
Преебава собственика на уникалното возило ....... цялото да го облепи с такива дискове няма да отблъснат нищо ..... може да отблъскват вълните с които извънземните му сканират мозъка (дето няма нищо вътре) - имаше някакъв филм - алф или приятели където единия носеше шапка от алуминиево филио за да не му четели извънземните мислите ..... Screwy Screwy Screwy
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пернишкия тунинг е нещо доста по възвишено от колкото си мислите!
Тва да си направиш надписите на гумите бели, да си вържеш калобраните със синджир за ауспуха за да не ги настъпваш на заден ход, тва кутииката от играчката на шоколадовото яице на антената, китениците, то едно и две да са, то колата трябва да се вдигне отзад, то не е лесно
Братята роми са царе, оня ден видях една ладия със 100 човека вътре, дето имаше разбира се надпис Kenwood отзад, самоче беше залепен на обратно
напоследък може да се видят големи импровизации със винетките и стикерите на гражданската, те хората ти го написали, а то какви ли не попадения
Днеска ми стана много смешно като видях некъв дето си беше залепил винетката на задния джам
Ко да се прави
Тва да си направиш надписите на гумите бели, да си вържеш калобраните със синджир за ауспуха за да не ги настъпваш на заден ход, тва кутииката от играчката на шоколадовото яице на антената, китениците, то едно и две да са, то колата трябва да се вдигне отзад, то не е лесно
Братята роми са царе, оня ден видях една ладия със 100 човека вътре, дето имаше разбира се надпис Kenwood отзад, самоче беше залепен на обратно
напоследък може да се видят големи импровизации със винетките и стикерите на гражданската, те хората ти го написали, а то какви ли не попадения
Днеска ми стана много смешно като видях некъв дето си беше залепил винетката на задния джам
Ко да се прави
ха ха
некъв дето си беше залепил винетката на задния джам
ужас!
а пък да пипна някои със москвич от немски каски със надпис GTI 16V тиквата ще му смачкам откак ми гепиха емблемата...
ужас!

а пък да пипна някои със москвич от немски каски със надпис GTI 16V тиквата ще му смачкам откак ми гепиха емблемата...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”