Това ли ще е бъдещето през 2012?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пон 23 юли 2007 20:34

Следващата ми кола ще е анфибия.

Потребителски аватар
tskostov
Автомобил: Seat Ibiza MK III 2002
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Мнениеот tskostov » Пон 23 юли 2007 21:49

нема как да стане това...... 2012 година е прекален скоро........... невъзможно....... наистина и аз чух че се е получило некво леко изменение на положението на земята,ама чак толкова......... ако се получи нещо толкова рязко...... ние няма да го усетиме........щото няма да сме живи (ако ме разбирате ) хихихи :D

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 23 юли 2007 22:21

нищо притеснително ...случва се с планетите сравнително често от гледна точка на космическо време .......... нормално е...

Потребителски аватар
Ким
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ким » Пон 23 юли 2007 23:29

Няма, бе, вижте какво са казали хората :arrow: http://news.ibox.bg/news/id_716078650
Имаме още много.
Руснаците пак лъжат и си просят признания mhihi

Потребителски аватар
Малко_Направен
Автомобил: Mercedes W203
Двигател: 270 CDI

Мнениеот Малко_Направен » Вто 24 юли 2007 1:59

Мдааааа,потънем ли,сме обречени на секс с русалки...кофти....опашка...много кофти!!!!

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Вто 24 юли 2007 2:38

Ким написа:Няма, бе, вижте какво са казали хората :arrow: http://news.ibox.bg/news/id_716078650
Имаме още много.

Леле това е новината :!: Направо се зарадвах много :!:

Потребителски аватар
The Corrupt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Corrupt » Вто 24 юли 2007 5:48

Ким написа:Няма, бе, вижте какво са казали хората :arrow: http://news.ibox.bg/news/id_716078650

Ето една истинска новина :!:

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Вто 24 юли 2007 7:24

Stefan написа:Световния океан не може да се вдигне с 40м. бъди сигурен :wink: а Русия е толкова могъща държава, че може да накара Земята да се завърти обратно :twisted:

:maaad: :applause:

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Вто 24 юли 2007 8:05

Поклон пред могъщата Съветска наука... :shock :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Вто 24 юли 2007 8:41

Ами ако ми позволите да кажа и аз нещо - докато работих в БАН изнесох един доклад точно на подобна тематика - климатичните промени
Информацията я бях почерпил от източници на НАСА сиреч новия ни голям Хамерикански брат
Та какво се твърди - глобално затопляне или покачване на температурите в следствие на цикъл ИМА и са най-интересното какво ще стане - покачване на световния океан И ( всички знаем как действа вятъра от по-високото налягане се движат въздушни маси към по-ниското) в океаните има същото таково движение обаче на вода с различна температура . Както са топлите течения да си ги представим като реки в океана Тяхото движение просто казано е от екватора към полюсите ( пример Гълфстриим) Та топлата вода отида към полюса отдава топлина охлажда се пада към морското дъно и се връща обратно . Със затоплянето се топи ледъ постъпва свежа вода в океана и СТУДЕНА поради това че солената вода е с по-висока плътност то тя пада към дъното а от горе остава прясната и студена вода . И така течението Гълфстриим няма да може да подържа този цикъл на охлаждане и ще спре - е те тогава от глобално затопляне ще настане глобално или поне за северното полукълбо ЗАСТУДЯВАНЕ!!!!
Абе каквото и да става все ще е к....р

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Вто 24 юли 2007 8:45

Еми да де - The Day After Tommorow.

Иначе препоръчвам една книжка на Майкъл Крайтън - Състояние на Страх - пак като TDAT почива на реални факти и обяснява като за лаици че няма такова нещо като глобално затопляне.

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Вто 24 юли 2007 8:48

teneketo написа:Ами ако ми позволите да кажа и аз нещо - докато работих в БАН изнесох един доклад точно на подобна тематика - климатичните промени
Информацията я бях почерпил от източници на НАСА сиреч новия ни голям Хамерикански брат
Та какво се твърди - глобално затопляне или покачване на температурите в следствие на цикъл ИМА и са най-интересното какво ще стане - покачване на световния океан И ( всички знаем как действа вятъра от по-високото налягане се движат въздушни маси към по-ниското) в океаните има същото таково движение обаче на вода с различна температура . Както са топлите течения да си ги представим като реки в океана Тяхото движение просто казано е от екватора към полюсите ( пример Гълфстриим) Та топлата вода отида към полюса отдава топлина охлажда се пада към морското дъно и се връща обратно . Със затоплянето се топи ледъ постъпва свежа вода в океана и СТУДЕНА поради това че солената вода е с по-висока плътност то тя пада към дъното а от горе остава прясната и студена вода . И така течението Гълфстриим няма да може да подържа този цикъл на охлаждане и ще спре - е те тогава от глобално затопляне ще настане глобално или поне за северното полукълбо ЗАСТУДЯВАНЕ!!!!
Абе каквото и да става все ще е к....р

Точно така колега, требе да се плашиме от стуга и снега ( той е утрепал динозаврите) а не от жегата!!! :003:

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Вто 24 юли 2007 10:13

Динозаврите ги е утепало, щото са студенокръвни.

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Вто 24 юли 2007 10:18

Малко_Направен написа:Мдааааа,потънем ли,сме обречени на секс с русалки...кофти....опашка...много кофти!!!!

... и смрад на риба

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Вто 24 юли 2007 10:22

Имаме още много.

Това ще се случи, ако нещата следват естествения си ход без намесата на наша милост, което мисля, че отдавна е станало. А за голямо съжаление руснаците не с единствените лъжливи копелета.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”