Пътуване до Гърция
- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Първо благодаря на отзовалите се, второ имам 2 пояснения и съответно въпроси.Много неща ми станаха ясни, НО първо колата не е на мое име и второ нямам международна книжка.Трябват ли ми 100% пълномощно и международна книжка или не?!
За спокойното каране това ясно, детектор няма да взимам, за паспорта ме успокоихте.Само сега пък тая международна книжка.До СБА ли трябва да ходя?Къде, как, защо?Интересува ме само ако е задължително.
За спокойното каране това ясно, детектор няма да взимам, за паспорта ме успокоихте.Само сега пък тая международна книжка.До СБА ли трябва да ходя?Къде, как, защо?Интересува ме само ако е задължително.
- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
Kozunak написа:Първо благодаря на отзовалите се, второ имам 2 пояснения и съответно въпроси.Много неща ми станаха ясни, НО първо колата не е на мое име и второ нямам международна книжка.Трябват ли ми 100% пълномощно и международна книжка или не?!
Пълномощно ти трябва 100%

[quote="LILO&STICH
и аз невидяхно ми писаха акт дееба.
Къде са ме видяли че съм изпреврил на 2-но непресечена
незнам.Обаче е факт.Изкара ми снимката и нямаше къде да мърдам.Глобата беше 135ЕУР.С пазарлъци 33ЕУР
[/quote]
Колега, я раздуй за пазарлъка , че и аз имам да плащам една глоба за неправилно паркиране
и аз невидяхно ми писаха акт дееба.

Колега, я раздуй за пазарлъка , че и аз имам да плащам една глоба за неправилно паркиране
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ila написа:[quote="LILO&STICH
и аз невидяхно ми писаха акт дееба.Къде са ме видяли че съм изпреврил на 2-но непресечена
незнам.Обаче е факт.Изкара ми снимката и нямаше къде да мърдам.Глобата беше 135ЕУР.С пазарлъци 33ЕУР
Колега, я раздуй за пазарлъка , че и аз имам да плащам една глоба за неправилно паркиране[/quote]ми по Български ве.Като чух ква е глобата хич не ми хареса.И му казах на човека че нямам толкова пари и нямам намерение да храня маляките

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
mr_bush написа:Kozunak написа:Първо благодаря на отзовалите се, второ имам 2 пояснения и съответно въпроси.Много неща ми станаха ясни, НО първо колата не е на мое име и второ нямам международна книжка.Трябват ли ми 100% пълномощно и международна книжка или не?!
Пълномощно ти трябва 100%Международна книжка не ти трябва
Можеш и с твойта
Свободен текст ли може да е или има някакви стандарти?Нотариално заверено ли или само с подпис?
- mr_bush
Kozunak написа:mr_bush написа:Kozunak написа:Първо благодаря на отзовалите се, второ имам 2 пояснения и съответно въпроси.Много неща ми станаха ясни, НО първо колата не е на мое име и второ нямам международна книжка.Трябват ли ми 100% пълномощно и международна книжка или не?!
Можеш и с твойта
Свободен текст ли може да е или има някакви стандарти?Нотариално заверено ли или само с подпис?
Собственика на колата с която ще патуваш трябва да иде при нотариус и да извади пълномощното /цената е около 15 лв/

- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mr_bush написа:Kozunak написа:mr_bush написа:Kozunak написа:Първо благодаря на отзовалите се, второ имам 2 пояснения и съответно въпроси.Много неща ми станаха ясни, НО първо колата не е на мое име и второ нямам международна книжка.Трябват ли ми 100% пълномощно и международна книжка или не?!
Можеш и с твойта
Собственика на колата с която ще патуваш трябва да иде при нотариус и да извади пълномощното /цената е около 15 лв/![]()
A сигурно и ще трябва превод да се направи

- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Да бе и на санскрит ако искат да го преведа.Съмнявам се да не им свърши работа и на български, да гледат печата да сравняват името от личната карта...Ебати глупостите.Нали документи на колата имам, след като ги имам някой ми ги е дал, щом ми ги е дал явно няма нищо против да му карам колата.Знам, че това си е законова мярка ама супер много ме дразнят тия работи, да отидеш до тоалетната ти трябват пълномощни, удостоверения, акт за раждане, кръщелно свидетелство и тн.
- mr_bush
imedarov написа:Според мен на български е достатъчно да е пълномощното. Само нашия митничар може да ти го иска, а той би трябвало да може да чете български.
Обаче ако те спре поличция в Гърция и ти иска пълномощно, незнам какво може да последва
Нищо няма да последва след като пълномощното е редовно

- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
LILO&STICH написа:ila написа:[quote="LILO&STICH
и аз невидяхно ми писаха акт дееба.Къде са ме видяли че съм изпреврил на 2-но непресечена
няма такова "пазарлък" или ми сега какво ще правим или "рушвет" "подкуп"за такова те арестуват намясто.А глобата за престъпване на непрекъсната линия си е 33 евро а не 135