Stefan 0201 написа:Голфа вече се продава за 4500лв-дано го вземе някой от форума
Бързо му се нарадва

Stefan написа:Stefan 0201 написа:Взе си момчето новата C класа и маи вече не му се кара 2-ка
ВЗЕХА МУновата С класа и маи вече не му се кара 2-ка
![]()
![]()
![]()
Да е жив и здрав да си се фука с Мерцедеса.
Абе те двамата с Гипса да не заформят вече клуб Мерцедес в Смолям![]()
![]()
Stefan написа:За да караш Мерцедес, поне малко трябва да ти утива, особенно на такива като нас. Онзи ден в Созопол едно пишлеме взело на татко си S-класата, паркира кажи речи на средата на пътя и като слезна надуто от колата започна да си я оглежда . Неможете да си представите колко смешен изглеждаше отстрани![]()
![]()
ПС. Нищо лично към колегата с новата С-класа. Да е жив и здрав и със здраве да си я кара
Vizor написа:ИСКАМ.. АДСКИ много искам.. да карам новата С класа.. и ти с голфа да ме сочиш и да ми казваш.. тая С класа на теб не ти отива..
ти просто знаеш ли колко глупав ще изглеждаш в очите ми ?просто си го представи ..
Vizor написа:Stefan написа:За да караш Мерцедес, поне малко трябва да ти утива, особенно на такива като нас. Онзи ден в Созопол едно пишлеме взело на татко си S-класата, паркира кажи речи на средата на пътя и като слезна надуто от колата започна да си я оглежда . Неможете да си представите колко смешен изглеждаше отстрани![]()
![]()
ПС. Нищо лично към колегата с новата С-класа. Да е жив и здрав и със здраве да си я кара
ИСКАМ.. АДСКИ много искам.. да карам новата С класа.. и ти с голфа да ме сочиш и да ми казваш.. тая С класа на теб не ти отива..
ти просто знаеш ли колко глупав ще изглеждаш в очите ми ?просто си го представи ..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта