Ами, аз си пазя оригиналния комплект съединител (не знам защо още).
Ако ида да им го дам, ще получа ли нещо?

ChimeyJimmey написа:Хехехе...
Ами, аз си пазя оригиналния комплект съединител (не знам защо още).
Ако ида да им го дам, ще получа ли нещо?
Rebel написа:ChimeyJimmey написа:Толкова си е.
2,3 L, AGZ, 1999 г. Можете ли да ми помогнете с адрес на сервиз и приблизителна цена? Защото моя взе да преплъзва вече. Благодаря!
ChimeyJimmey написа:ChimeyJimmey написа:Съединителите за Пасковците са SACHS и LUK.
Аз съвсем наскоро (по-малко от месец) смених моя с комплект английски SACHS.
Комплектът излезе около 250 лв. За работа майсторите вземат около 100-120 лв. (поне в София).
Общо ~ 350 лв.
Oтначало отлепяше доста ниско, но впоследствие се саморегулира и сега си отделя в средно положение.
Все пак, имах чувството (и все още го имам), че съм си купил нова кола, така че имай го в предвид - съединителят играе ключова роля за поведението на колата.
Та, така.
nikm написа:Относно съединителя ако мислиш да си караш колата си го смени. Просто ще се родиш след това. Първо съединителя си отделя както трябва да е - доста по-надолу.Съединителя се натиска много по-лесно. При мене лично ми тресеше педала при потегляне и се оказа, че трябвада се смени демпферното устройство, което за съжаление на тези коли е вградено във маховика и се сменя целия маховик. Не винаги се сменя, но го има и този момент. Та на мен с маховика, лагера, феродовия и притискателния от SAHСS ми излезе всичко 1800 лв. със работата. Сега все едно карам друга кола.
Потребители, разглеждащи този форум: pe6o__ и 42 госта